Original topic:

Güncelleme nin faydalı olması olmaması

(Topic created on: 11-24-2025 09:37 PM)
210 Views
FatihY
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar şimdi seviniyoruz felan ama benimkide A16 telefonlarımız kaldırabilecekmi hatırlatırım fabrika çıkışlı one ul 6.1 ve Android 14 de hiç donma kasma olmuyordu hem normal hemde oyunda ama gelen büyük güncelleme sonrası benimki yavaşlamaya ve gecikmelere başladı oyunda normal kullanımda 5G ve 8Gb ram modelli olanlara birşey demiyorum onlar atlatır bu durumu ama hellio g99 ve 4 ile 6 gb ram modellerine ne olacak yani gelse bile ben yapmaya korkuyorum

6 Comments
Enif
Active Level 6
Galaxy A
O zaman artık oyun deneyiminden feragat etmek gerekiyor ya yeni telefona yükselteceksin ya da yeni özellikleri oyunsuz eski telefon ile sürdüreceksin maalesef
0 Likes
FatihY
Active Level 5
Galaxy A
Evet bir zamanlar oyun oynuyordum bu telefonla artık oynamıyorum çünkü zaten bu sebep yüzünden tartışıyoruz hem yer kaplıyor depolama olarak hemde zevk almıyorsun
0 Likes
Enif
Active Level 6
Galaxy A
Sadece mobilde değil PC'de de durum böyle oyun sektöründe her zaman mevcut cihaz belirli süre sonra yetersiz kalıyor
0 Likes
FatihY
Active Level 5
Galaxy A
Evet adam akıllı bir tane setap bile düzsen en yüksek grafik ayarlarına alıyorsun sonra 30 fps kadar düşüyor oyun bize vadedilen özellikler oyundan zevk alma reklamları bir oyun mesela ben pc de oyun larımdan biri Call of Duty ve yüksek grafik ayarında 30 - 50 fps alabiliyorum yani setapımda okadar kötü değil 1080Ti var ama pazarlama taktiği herşey
Enif
Active Level 6
Galaxy A
Aynen yapacak bir şey yok telefon patlamasa şükrediyoruz güncellemelerden sonra 😂
FatihY
Active Level 5
Galaxy A
Aynen umarım olmaz 😊
0 Likes