cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme HK

(Topic created on: 12-08-2023 09:33 AM)
425 Views
mertbogus
Active Level 3
Options
Galaxy A
Arkadaşlar nedir bu güncelleme merakı? Gerçekten anlamıyorum Samsunga yazıyorsunuz da sizce umrunda mıyız? Sabırlı olun eninde sonunda gelecek. Güncelleme gelince telefonunuz uçmayacak veya sizin yerinize mesaj yazmayacak. Ufak tefek değişimler var o kadar. Çok heyecanlanacak bir şey yok. Benim modelim a33 ister gelsin ister gelmesin. Zaten bir çok telefonu güncelleme ile mahvediyorlar.

Samsung'u da savunmuyorum. Diğer ülkeler ile bizi bir tutmuyorlar kısa özeti bu. Ya da Samsung Türkiye de iş yok.
12 Comments
Cumaa
Active Level 7
Galaxy A
Ağzına sağlık kardeşim
tebrikler
Active Level 4
Galaxy A
Biz sadece bize vaat edilen güncellemeyi istiyoruz sürekli ertelenmesinden bıktık ya gelsin ya da getirmeyeceklerini söylesinler sürekli dalga geçer gibi tekrar teste alıp tarihi değişiyorlar
theboys
Active Level 7
Galaxy A
Dostum millet hakkını arıyor 1 aydır bekliyorlar ve sürekli erteleniyor millet te hakkını arıyor çok normal bu
mertbogus
Active Level 3
Galaxy A
Hakkını aramak ayrı bir olay. Adam zaten verecek güncellemeyi. Bir sürü model var ve bunların testlerini yaparken sorunlar çıkabiliyor. Sorunlu şekilde verseler daha mı iyi geç olsun güç olmasın der atalarımız.
theboys
Active Level 7
Galaxy A
Dostum verilen güncelleme çok yerde dağıtılmışken Türkiye de dağıtılmaması normal mi?
mertbogus
Active Level 3
Galaxy A
Senle o ülkeler sence bir mü tutuluyorsun? O zaman samsung almayacaksın. Bir çok marka aynı şeyi yapıyor.
theboys
Active Level 7
Galaxy A
Tamam dostum sen ülkeni geri tutmaya ve gelişmemiş olarak görmeye devam et tamam.
whites46
Active Level 4
Galaxy A
Senin ülkeni Herkes, bütün dünya baş tacı yaptı da bu arkadaş geri gördü demi? Neyse onu yazmış. Ülken markalar tarafindan önemsenmiyor bu kadar. Bizde isterdik herkes önemsesin ilk bize ciksin ama yok.
0 Likes
Shens
Active Level 5
Galaxy A
Saçmalamışsın. Türkiye de aynı avrupa da olduğu gibi samsung A ve S serisi çok satılıyor. Gayet güzel kâr yapıyorlar. Bu ülkeyi ciddiye almamaları için bir sebep yok