cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Görüşme Bitiminde Telefon Uygulanmasın Geç Kapanması

(Topic created on: 05-23-2020 01:42 AM)
750 Views
ÖzgürS25
Active Level 8
Options
Galaxy A

Galaxy A70 ve M31 cihazlarında rastladığımız olay. Birisi ile telefon görüşmesi yapıp kapattığınızda telefon uygulaması bir süre 3-5 saniye daha ana ekranı kaplayacak şekilde kalıyor. Bunun çözümü nedir

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ÖzgürKTekin,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Bu durum için Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Telefon > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Sorunun devamı halinde incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD ​

View solution in context

5 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim lütfen hata raporu göndermenizi tavsiye ediyorum
ÖzgürS25
Active Level 8
Galaxy A
Nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung members ı aç + ya bas> oradan geri bildirim>oradan ise hata raporu gönder basıp gönderebilirsiniz
Mami5454
Active Level 8
Galaxy A
Kardeşim bu uygulamaya girdiğinde en altta "yardım alın" seçeneği var ona tıklıyorsunuz sonrasında yine en altta "geri bildirim gönder"yazıyor ona tıklayınca sağ tarafta "hata raporları"yazacaktır ona tıkladıktan sonra başlığınızı ve sorununuzu yazıp "gönder" deyin böylece rapor Samsung'a gidecek ve ardından size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ÖzgürKTekin,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Bu durum için Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Telefon > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Sorunun devamı halinde incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD ​