cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Fps drop

(Topic created on: 12-11-2023 09:16 PM)
462 Views
ssamet_A34
Active Level 6
Options
Galaxy A

Bir önceki paylaşımımda bahsettiğim fps drop sorunu bu şekilde.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ssametcelik_A34,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Açılsın bakarım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Baktım ve çok rahatsız edici,çocuk konuşmasa sorun olmayacak ama görünmesi lazım illaki 😊!
0 Likes
ssamet_A34
Active Level 6
Galaxy A
Maalesef öyle
ssamet_A34
Active Level 6
Galaxy A

Yaklaşık 1 haftadır telefonda 60fps videolar izlerken yoğun bir şekilde fps drop sorunu oluyor. Bu yüzden ses kayması ve donmalar oluyor. Lütfen çözmeme yardımcı olun.

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Youtube için depolama verisini sildiğinde düzeldiyse,sorun olan uygulamalar için de aynısını yap.
0 Likes
ssamet_A34
Active Level 6
Galaxy A
Youtube verilerini sildim ama düzelmedi. Acaba telefonun yazılımı güncellenince düzelir mi?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bunu youtube için yaptıgında düzelmiş,sorun olan diğer uygulamalarında depolama verisini sil,düzelebilir.1702318021175.jpg1702318021218.jpg
0 Likes
ssamet_A34
Active Level 6
Galaxy A
Orada 60 fps olmayan videolarda düzeldi. Şu an youtube de çoğu video 50 veya 60 fps olduğu için sorun devam ediyor. Ve sadece yt de değil ekran kaydı alıp o ekran kaydını 60fps yapınca da aynı sorun oluyor ve önceden böyle bi sıkıntım yoktu. Kardeş eğer çözümünü bilmiyorsan ki bu sorunu araştırmalarıma göre sadece ben yaşıyorum boşuna yazma vaktin harcanmasın lütfen yine yanlış anlama beni 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sen sorun çözüldü demişsin,kabul ettiğin çözümü tekrar uygulamanı önerdim.Yeni bir bilgi vermedim.