cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Format Atmak Tehlikeli Midir?

(Topic created on: 05-22-2023 10:42 PM)
382 Views
A04s_kullanicisiüü
Active Level 5
Options
Galaxy A

Cihaz Samsung Galaxy A04s format atmak tehlikelimi kötü etkisi olurmuş?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A04s_kullanicisiüü,

Belirtmiş olduğunuz yönde, cihazınıza gerçekleştireceğiniz yetkisiz müdahalelerde, cihazınız garanti kapsamı dışında kalabilir. Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

3 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Hayir 6 ayda bir atarsaniz yada yilda 1 faydasi bile olacaktir
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Hayır herhangi bir sıkıntı olmaz sürekli her ay 3-5 defa yapmıyorsan tabi her ay 3-5 defa yapsanda sorun olmaz ama zamanla depolama konusunda bir sıkıntı oluyormuş onu bir yerde okumuştum. Belirli aralıklarla yılda 1 veya 2 yapmak daha iyi olur. Bu süreçte önbellek temizliği vs yapmak daha faydalı olur.
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A04s_kullanicisiüü,

Belirtmiş olduğunuz yönde, cihazınıza gerçekleştireceğiniz yetkisiz müdahalelerde, cihazınız garanti kapsamı dışında kalabilir. Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD