Original topic:

Fit 3

(Topic created on: 02-06-2025 10:27 PM)
869 Views
user814685678
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar fit 3 e yazılım güncellemesi gelirmi gelirse yeni özellik falan ekleyebilirlermi?

emrullahugur
Active Level 4
Galaxy A
Fit 3 bence fiyatına göre harika bir bileklik. Saat formuna yakın olduğu içinde güzel duruyor. Aldığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım. Saatte arama cevaplama, mesaj yazma kısımlarına takılmadığım için bana gelen aramayı, mesajı göstermesi benim için yeterli.
0 Likes
user814685678
Active Level 8
Galaxy A
Haklısınız evet🙏😊
0 Likes
emrullahugur
Active Level 4
Galaxy A
Bir de güncelleme gelmez. İnternet bağlantısı gerektirmeyen cihazlar bunlar. Belki sağlık kısmına falan iyileştirme gelir ama fazlası olmaz.
thatS25
Expert Level 4
Galaxy A
Lansman haftasında alan birisi olarak;
3 güncelleme aldık 2024 Mart-2024 Aralık arası.

2 si özellik getirdi hep.Müzik listesi görme,Pil yüzdeleri görme bunlar cihaz ilk başta yoktu.Birkaç yeni saat teması da gelmişti...
thatS25
Expert Level 4
Galaxy A
Güncelleme gelmez vs inanmayınız.Kullanmış biri olarak söylüyorum
0 Likes
user814685678
Active Level 8
Galaxy A
🙏😊
user814685678
Active Level 8
Galaxy A
Sizde şu sorun varmi acaba şarja takıyorum 30 a fln geliyor sonra yavaşlıyor çıkartıp tekrar takıyorum hızlanıyor tekrar
thatS25
Expert Level 4
Galaxy A
Evet öyle yapıyordu benim cihazımda.Sorun değil bu.

Pil sağlığını korumak için belli bir şarj proses uzunluğunda hızı düşürüyor...Sök tak yapınca proses sıfırlanıyor ve doğal olarak tam güçte şarj alır.
0 Likes
user814685678
Active Level 8
Galaxy A
Tamam anladım sorun yolmuş ozaman🔥🔥
Galaxy A
Duyduğum kadarıyla one ui 7 gibi bir arayüze benzer bir güncelleme alacak. Kaynak yabancı forumlar. Görsel yok.
0 Likes