cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

FORMAT SONRASI CIHAZIMI TEKRAR KURAMAMAK

(Topic created on: 07-06-2023 06:10 AM)
254 Views
ömer0663
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar cihaza formatı attım accountunu bilmiyordum açamadım yeni account aldım Google olay falan indirebilmem için galaksi stordan birkaç uygulama indirmemi istiyor hepsi var ama alliance short diye Bi uygulama yok olmadığı için kurulum yapamıyorum bu konuda bilgi sahibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim hayırlı gunler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aleykümselam.
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung destek hattını arayın. Sorununuzu anlatıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711

View solution in context

0 Likes
5 Comments
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Android yani google güvenlik gereği 5.1 sürümünden itibaren format sonrası oturum açtığın hesabı ister ondan dolayı hesabı biliyorsan yani epostasını biliyorsan kurtarma yöntemin varsa şifreyi değiştirisin ama 72 saat beklemen gerekir bilmiyorum şimdi beklemek varmı ama google güvenlik gereği yapıyor bunu tıpkı samsung hesabında telefonu sıfırlarken samsung hesabında oturum aç der onun gibi buda
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Bu arada cihaza hard reset işlemi yapmışsınız anladığım kadarı ile
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Hard reset artık biraz zorlaştı oda android 11 güvenlik tabanı iyileştiği için telefonu usbye bağlamanı istiyor yoksa hard reset atamıyorsunuz
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy A
Şimdi internette bir sürü FRP bypass yöntemi var ama bunlar garantiyi götürebilir ve ise yarama garantisi yoktur . Eğer servise giderseniz ve fatura ile beraber cihazın size ait olduğunu gösterirseniz onlar muhtemelen bu sorunu çözer.
FRP = Factory Reset Protection
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aleykümselam.
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung destek hattını arayın. Sorununuzu anlatıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
0 Likes