cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Exta bass kulaklık

(Topic created on: 06-02-2022 04:45 PM)
258 Views
ssadiyedier
Active Level 10
Options
Galaxy A

Bana uygun fiyatlı etrafında bass samsung telefon kulaklık önerebilirmisiniz? 100 ₺ bütçem var

18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
100 tlye ekstra basslı alamazsın alsan da kandırıyorlar milleti o fiyata. 400 üstü paranız olması lazım ki adam akıllı extra basslı kulaklık alabilesiniz 😊
ssadiyedier
Active Level 10
Galaxy A
Nasıl ses kalitesi falan? Bass Screenshot_20220602-164834_Chrome_5323_1654177715.png
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy A
Sahtenin sahtesi gibi bir şey bu.
Xiaomi Mi Dual Driver Earphones Type-C Kulaklık (ZBW4434TY) öneririm.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çakma ürün bu alınmaz. Size tavsiyem paranızı biriktirip adam akıllı bişey alın inanın güzel ses deneyimi yaşarsınız. Önerdiğim markalar Sony jbl anker 😊
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy A
Ayrıca kulaklık alırken Type - C girişli olmasına dikkat edin. Görseldeki gibi bir şey alırsanız telefona bağlayamazsınız.
ssadiyedier
Active Level 10
Galaxy A
Yok zaten dönüştürücü alacağım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
En güzeli Bluetooth kulaklık almak. Nedeni de dönüştürücü orijinal almanız lazım ki o da 200 TLyi aşıyor bu sonuca bakarak Bluetooth kulaklık almak daha mantıklı zaten aynı fiyata denk gelecek hem dönüştürücü alıp hem kulaklık alınca 👍
ssadiyedier
Active Level 10
Galaxy A
Bluetooth kulaklıkta kullandım şarjı çabuk bitiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayır kaliteli bişey alırsanız bitmiyor ucuz alırsanız tabii biter. Kulaküstü Bluetooth kulaklık alacaksınız farkı göreceksiniz. Ben anker soundcore life 2 neo aldım parası da güzeldi ama on numara bass veriyor inanılmaz derecede. Kulaklık titriyor bass verince o derece. Size tavsiyem kulaküstü kulaklık almanızdır 😊