cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Evolution X Android 14 A22 için uyar mı?

(Topic created on: 09-21-2024 06:55 PM)
352 Views
kullaniciii
Active Level 10
Options
Galaxy A

İyi akşamlar bir süredir custom rom arayışındayım bir forum sitesinde bana cihazım için performans maksatlı bu rom'u önerdiler hâliyle cihazım One UI Core olmasına rağmen acayip kasıyor bazenleri stock rom ile sürüm düşürmem mümkün olmadığı için böyle bir rom tavsiye ettiler youtube üzerinde ve bir kaç yabancı kaynakta cihaza kurduklarını gördüm sizce tavsiye eder misiniz bu tarz romları?

kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
A22 4G cihazım hocam.
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 4
Galaxy A
A22 içinde yayınlanmış offical sürüm yoktur
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Cihazla uyumlu bir rom bulamadım hocam kendi sitesinde samsung kategorisinde yer almıyor cihazım.
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Evolution x gsi rom değil mi? ona göre yorum yapacağım.
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Gsi rom olduğunu söylediler bana hocam.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Şahsen bana gsi rom kurmak çok sağlıklı gelmiyor genelde çok hatalı oldukları için. Ama one ui core çok kasıyor diyorsunuz. Eğer one ui tekrar dönebileceksen indirip denemeni öneririm fena değil diye biliyorum. Ama lineage bakmanı da öneririm cihazın çok iyi olmadığı için, daha performanslı olur diye düşünüyorum.
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Lineage OS göz atacağım Siberizm hocamın dediği gibi cihazım için uyumlu ise düşünebilirim şu an benim için performans ve güvenlik önemli diyebilirim hocam.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Uyumlu olmama ihtimali çok az zaten. Neredeyse stok android kıvamında bir rom. İçinde google bile gelmiyor. Sadece bazı şeyler çalışmayabilir o kadar (parmak okuyucu çalışmaz belki).
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Parmak izi benim için çok bir sorun teşkil etmiyor hocam sağlam çalışsın yeter rom kurmadan önce bootloader kilidini açıp twrp kurmak gerekiyor diye biliyorum tekrardan.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
İlla twrp kurmaya gerek yok ama ben şahsen hep twrp ile kurdum romları, diğer yöntemler hakkımda bilgim yok.