Original topic:

Eski Özelliklerin Kaldırılması

(Topic created on: 10-31-2025 09:22 AM)
270 Views
gizmeri
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba Samsung Ekibi,

Uzun yıllardır Samsung kullanıcısıyım ve markanızı gerçekten severek tercih ediyorum. Ancak son aldığım Galaxy A17 modelinde beni hayal kırıklığına uğratan bazı eksiklikler **bleep** ettim.

Önceki Samsung modellerinde bulunan birçok kullanışlı özellik — örneğin ekrandan video alma, fotoğraf çekerken metin (text) yakalama, Bixby desteği gibi — bu modelde yer almıyor. Bu özellikler, Samsung’u diğer markalardan ayıran ve kullanıcı deneyimini çok daha keyifli hale getiren unsurlardı.

Bu tür özelliklerin yeni cihazlardan kaldırılması, maalesef birçok kullanıcı gibi beni de hayal kırıklığına uğrattı. Çevremdeki pek çok Samsung kullanıcısı da artık farklı markalara yönelmeyi düşünüyor.

Samsung’un yenilikçi kimliğine güveniyorum ve bu özelliklerin tekrar cihazlara entegre edilmesini içtenlikle talep ediyorum. Kullanıcı deneyimini ön planda tutan eski Samsung ruhunun geri dönmesini çok isterim.

Teşekkür ederim.
11 Comments
mertys
Expert Level 5
Galaxy A
satış pazarlamasından ötürü böyle şeyler yaptığını düşünüyorum ve dünya geneli bir tepki toplamassa geri getireceklerinide sanmıyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kendi ayağına sıkıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çünkü segmenti gereği cihazda yer almıyor, yapacak bir şey yok.
Ramocann
Active Level 6
Galaxy A
Var aslında, tamam giriş seviyesi cihaz alınmış belki ama Samsung gibi fp cihazlar üreten bir marka şunları da kısmasın cihazlardan. Telephoto kamera değil veya qhd ekran değil beklenti, örnekte sadece ekrandan video alma gibi fotoğraf çekerken text yakalama gibi çok da abartılı olmayan özellikler verilmiş..
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy A
A serisi ve giriş seviyesi almışsınız. A serisi üst ve S serisine ait özellikler istiyorsunuz.

Bu her marka için böyle. Apple da geçtim alt serisini en üst serinin düz modeli ile plus modeli arasında dahi özellik farkı var.

Bixy zaten 10 ülke hariç ufak ufak yerini gemini ye bırakmaya başladı. Samsung 3 yıldır Google AI ortaklığı reklamı yapıyor, beyaz eşya AI leri dahi bixy den Gemini ye geçecek şekilde tasarladı Hatta Gemini den türetilmiş Logo kullanıyor.

Bu kendi ayağına sıkıyor falan diyenler yazdığınızı okumamış bile.
gizmeri
Active Level 1
Galaxy A
Google'ın gemini ile desteklendiğini ve artık bu şekilde reklam ürettiğini biliyorum zaten Ve Samsung her zaman daha orta ve dar gelirli insanlara hitap eden bir markaydı saçma olan da bu
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy A
Orta gelirli telefonu artık s serisinin fe modeli
A serisi dünyada da bir çocuğun ilk telefonu ve yaşlı bireyler için.

Samsung'un orta gelirli kavramını TUIK belirlemiyor ki.

Sizin cihazınız giriş seviyesi cihaz, orta değil. A5x ve üstü ya da SXX FE denemelisiniz Orta segment için.
gizmeri
Active Level 1
Galaxy A
a17nin çıkış yılı 2025 alt üst Segment bilmeyen birine yeterli bilgi verilmiyor ürün tanıtımında Bir önceki telefonum a54tü ve bundan çok daha iyiydi
Galaxy A
Seni A54 yerine A17 almaya iten şey neydi ki