Resolved! Solved

Original topic:

Ekran yansıtılamıyor

(Topic created on: 08-17-2020 12:28 AM)
274 Views
HüseyinÖzkök
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

A71 Aldım fakat ekran yansıtamıyorum. Smart view uygulaması tv yi görüyor bağlanamadı hatası veriyor. Sunduğunuz veri silme gibi yöntemleri denedim ama sonuç alamadım.

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba HüseyinÖzkök,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung olarak Japonya'da üretilen televizyon ürünlerinin (örn. Panasonic TV, Sony TV)   
Android 10 güncellemesi alan cihazlarla, Screen Mirroring ( Smart View ) ile bağlamak istediğiniz zaman uyumluluk sorunu olduğunun farkındayız.

Samsung önümüzdeki haftalarda bu uyumluluk sorunlarını çözecek yeni bir yazılım güncellemesi planlanmaktadır. Bu nedenle, lütfen cihazınızdaki güncellemeleri Ayarlar > Yazılım Güncellemesi menüsünden veya Smart Switch PC üzerinden düzenli olarak kontrol edin.

Samsung, yazılım ve uygulamaları en son sürümde kullanılmasınıı önermektedir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. 

MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
merhaba tv marka model nedir
0 Likes
Ahmkcrgl
Active Level 3
Galaxy A
bende de oldu televizyonum da yeni model samsung
0 Likes
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy A
tv kaynakli olablr
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba HüseyinÖzkök,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung olarak Japonya'da üretilen televizyon ürünlerinin (örn. Panasonic TV, Sony TV)   
Android 10 güncellemesi alan cihazlarla, Screen Mirroring ( Smart View ) ile bağlamak istediğiniz zaman uyumluluk sorunu olduğunun farkındayız.

Samsung önümüzdeki haftalarda bu uyumluluk sorunlarını çözecek yeni bir yazılım güncellemesi planlanmaktadır. Bu nedenle, lütfen cihazınızdaki güncellemeleri Ayarlar > Yazılım Güncellemesi menüsünden veya Smart Switch PC üzerinden düzenli olarak kontrol edin.

Samsung, yazılım ve uygulamaları en son sürümde kullanılmasınıı önermektedir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. 

MOD

0 Likes