cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran takılma

(Topic created on: 07-18-2024 12:03 PM)
90 Views
TALHA-A54
Active Level 5
Options
Galaxy A

Cihazım a54 oyun oynarken joistik takılıp duruyor pubg olsun baska bir oyun olsun takılı kaliyor ama normal kullanırken böyle bir sorun yok sadece oyunlarda basıma geliyor cihaz ısındıgı icin mi yoksa ekran da mı bir problem var anlamıs değilim 

10 Comments
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Exynos 1380 e Selam ;)
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 5
Galaxy A
Bütçe olsaydı bunu almazdım ama yapabilecegim birseyde yok xiaomi ye de bulaşmam o daha kötü tek alabilecegim cihaz bu 😏
CptTevfik
Active Level 4
Galaxy A
oyunları durdurmaya zorla yapmayı dene game lahuncher da içinde bende a51 kullanicisiyim pubg oynarken ekran bir anda donup kalıyor fakat bildirim paneli fln açılıyor sadece oyun kalıyor durdurmaya zorla de hepsini şansını dene
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 5
Galaxy A
Bende donma yok da sadece ekrandaki joistik takılı kaliyor bu futbol olaun pubg olsun hemen hemen her oyunda geliyor basıma
0 Likes
CptTevfik
Active Level 4
Galaxy A
sarjda iken mi oynuyorsun yoksa normal mi sarjda iken ekranda elektriklenme oluyor diye biliyorum üstüne sıcaklık o dediğin ilk başlarda bende de oluyordu çoğunlukla sarjda iken takılıp kalıyordu ekranı kapat aç yapıyordum düzeliyordu
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 5
Galaxy A
Şarjda hiç oyun oynamadım oynamam da hem bataryaya vs zarar veriyor şarjda degilken oynuyorum arada sırada oyun ici arada sırada takılıyor joistik mesela pubg de 40 41 derece oluyor sıcaklık
0 Likes
CptTevfik
Active Level 4
Galaxy A
Sarjda oynayıp oynamaman birşey değiştirmez pek fazla ben çoğunlukla sarjda oynuyorum bir problem yok batarya durumu 98 sıcaklık çoğunlukla 45 46 yı buluyor pubg de en yüksek 47 gördüm oda oda sıcaktı normaldir sarjda oynarsan fps de artış olabilir ama takılmasının nedenini bende bilmiyorum birde sarjda oynamayı dene bakalım takılma olacak mı aynısı
TALHA-A54
Active Level 5
Galaxy A
Valla ben en fazla 42 gördüm ondan sonrada dahada bakmadım zaten game luncher ı kullanıyorum niye takılır bilmiyorum
0 Likes
CptTevfik
Active Level 4
Galaxy A
zamanla düzelir diye düşünüyorum cihaz yeni mi ne kadar oldu alalı ve sıfır mı
0 Likes