cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran süresi

(Topic created on: 08-20-2023 10:58 PM)
DenZi-A53
Active Level 4
Options
Galaxy A
A53 Kullanıyorum şarjım şu an 14.
86şarj için bu ekran süresi iyi mi?
Ve sizin ekran süreleriniz nasıl?

image

15 Comments
Galaxy A
Ekran süren gayet iyi,süper diyebilirim.bu şekilde ekran görüntüsü atman iyi oldu.Şunu hiç unutmayın ekran süresi her zaman aynı gitmez birgün 8 saat birgün 10 saat alırsınız birgün 6 saat alırsınız.Parlaklık farkı oluyor bazen,hatta mobil veri bazen çok bazen az tüketebilir,bazen de istemsizce fazla şarj tüketiliyor cihaz nedense gözlemlediğim kadarı ile bunu anladım.
J8_TabA7
Active Level 9
Galaxy A
Genel olarak nasıl kullandığınıza bağlı ama gayet iyi.
Galaxy A
Samsung A20 ilk defa böyle bir ekran süresi aldım neredeyse.Bazen böyle oluyor çok iyi ekran süresi alıyorum bazende daha az ama ortalama olarak iyiScreenshot_20230820-231406_Device care.jpg
DenZi-A53
Active Level 4
Galaxy A
Bu 9şarjda mı oldu
Galaxy A
Evet ama her zaman böyle vermiyor genelde 100 den 90 a kadar 1 veya 1.5 saat ekran süresi veriyor bana bu 2 defa oldu böyle ekran süresi aldım.
DenZi-A53
Active Level 4
Galaxy A
Zaten şarj 0 ile 20 arası dolma hızıyla 85 ile 100 arası dolma hızı aynı değil gittikçe yavaş şarj ediyor ve yavaş şarj edilen kısımlar daha yavaş bitiyor ama buna rağmen gayet iyi değerler heleki a20ye göre.
Galaxy A
A20 4000 mAh batarya olmasına rağmen ama işlemci performansı güçlü cihazlara göre düşük muhtemelen onunda katkısı var.A20 beni hiç üzmüyor şarjdan memnunum kullanımı da rahatsız etmiyor akıcı çalışıyor oyunlardan düşük grafikler bazen takılma yapıyor elbet.Tabi yinede daha güçlü bir cihaza geçiş yapmak istiyorum 120 hz ekran streo hoparlör gibi vs.daha güçlü işlemci
DenZi-A53
Active Level 4
Galaxy A
A53 kullanıyorum geçiş yapacaksan ideal bi telefon memnunum fakat tek sorunu exynos olması.
DenZi-A53
Active Level 4
Galaxy A
Gerçi a20den a53 mantıklı mı bilemem ama genede fiyat skalasına göre fikrim bu şekilde.