Emirhana25
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
a month ago in
Galaxy A
Sizce galaxy a25 5g için temperli cam mı önerirsiniz yoksa seramik mi şuan kullandığım seramik pek memnun değilim birde size sorayım istedim
3 Comments
membershalil
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Hayalet camdan uzak durun parmak izi okumaz bide ince nano cam tavsiye etmem çünkü tırnakla dokunduğumda nokta nokta iz kalıyordu tabi şu makinede çizdirip taktıkları nano camlardan bahsediyorum temperli cam daha iyi olacaktır hem hissiyat olarak güzel hem de dayanıklı olduğu düşünüyorum
Emirhana25
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago (Last edited a month ago ) in
Galaxy A
Hayalet seramik kullanıyorum 💀 yanımdaki insanın görememesini geçtim ben bile göremiyorum o kadar değişik arada bir ekran koruyucusu kaldırıp bakıyorum diyorum "aşağıda bir cennet var" en yakın zamanda temperli taktırmak istiyorum nano kullanmak konusunda kararsızım çok ince. Çok ince dememe bakmayın telefonu yeni aldım o yüzden birey olacak diye ödüm biryerime karışıyor hayalet için tek diyeceğim ise "birdahada tövbe aramam"
uthKhu
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Ben nano **bleep** ekran koruyucu kullaniyorum hem kırılmıyor hemde parmak izi gayet iyi okuyor ben memnunum eger telefonumu cok dusurmem diyorsan bence al