Original topic:

Ekran kaydedici sorunu

(Topic created on: 07-17-2025 02:11 PM)
574 Views
esranuryldrm
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung Galaxy A24 kullanıyorum. Ekran görüntüsü alma var ama ekran kaydedici yok! Aynı marka aynı model hatta aynı renk telefon kardeşimde de var aynı gün aldık onda ekran kaydedici var fakat bende yok...

0 Likes
esranuryldrm
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler
feryatben
Active Level 7
Galaxy A
Samsung Galaxy A24'de, ekran kaydedici bulunmuyor. 3. parti uygulama edinmeniz gerekiyor.
0 Likes
esranuryldrm
Active Level 1
Galaxy A
Hayır bulunuyor, aynı telefon kardeşimde de var aynı gün aldık onunkinde bulunuyor ama bende yok
0 Likes
feryatben
Active Level 7
Galaxy A
Bende Samsung Galaxy A24 kullanıyorum. Resmi olarak bulunmuyor. Modelleri karıştırıyor olmayasınız?
0 Likes
esranuryldrm
Active Level 1
Galaxy A
Hayır babam ikiziz diye aynı aldı rengine kadar maalesef aynı modeli sürümü vs falan onunkine baktım onda var ama Benimkinde yok
0 Likes
feryatben
Active Level 7
Galaxy A
Dediğim gibi bu mümkün değil. Resmi olarak desteği yok.
0 Likes
esranuryldrm
Active Level 1
Galaxy A
Az önce onunda telefonunu alıp telefon hakkında kısmına girip baktım ama tüm bilgiler bile aynı IMEI hariç
0 Likes
feryatben
Active Level 7
Galaxy A
Kardeşiniz kendi yüklemiş olabilir. Ya da ikinci el almış iseniz yüklü gelmiştir. Başka bir şekilde mümkün değil.1752752829847.jpg
0 Likes
esranuryldrm
Active Level 1
Galaxy A
Sıfır aldık ve o yüklemedi hatta benim yüklediğimi Görünce şaşırdı zaten telefonda var dedi ama bende yoktu
0 Likes
feryatben
Active Level 7
Galaxy A
Enteresan. Çevremde ki hiç bir Samsung Galaxy A24 modelinde ekran kaydedici bulunmuyor. Güncelleme ile de gelmedi. Zaten Samsung bile yok diyor.
0 Likes