cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran değişimi sonrası parmak izi çalışmıyor

(Topic created on: 08-07-2023 11:03 PM)
3218 Views
rgy
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba a32 kullanıyorum ekran kırıldı değişim oldu ama parmak izi sensörü yanıt ermiyor orjinal takıldı başına gelen varmı

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711

View solution in context

Solution
Tomar753AN
Active Level 5
Galaxy A
Koruyucu ekran bazen parmak izi konusunda sorun yaratıyor. Ekran koruyucusu çıkar ve tekrar dene. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

View solution in context

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yetkili serviste mi ekran değişti?
rgy
Active Level 2
Galaxy A
Evet orjinal ekran takıldı ve koruyucu ama hayalet ekran değil normal
rgy
Active Level 2
Galaxy A
Samsung memberdan test ettim ordada hata verdi
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
rgy
Active Level 2
Galaxy A
Sıfırlama yapınca düzelirmi acaba
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kesin düzelir mi bilmiyom.
rgy
Active Level 2
Galaxy A
Çoğu kişi sıfırlamayla düzeldiğini söylüyor
Solution
Tomar753AN
Active Level 5
Galaxy A
Koruyucu ekran bazen parmak izi konusunda sorun yaratıyor. Ekran koruyucusu çıkar ve tekrar dene. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
rgy
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkür ederim denicem