cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran algılamama sorunu

(Topic created on: 03-25-2023 03:39 PM)
240 Views
wallendor
Active Level 8
Options
Galaxy A

Bazen aramadan çıktığım zaman bazen normal telefonu açtığımda ekran hiçbir şekilde çalışmıyor dokunmatiği algılamıyor neden olabilir sizce? Samsung'un ben ürünleri test etmeden müşteriye sunduğunu düşünüyorum aynı üründe yaşadığım sorunlar yokken neden bende var?

12 Comments
enre11
Active Level 7
Galaxy A
Telefon ne acaba
0 Likes
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
A53
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet cihazların çoğunda bazen algılamama durumu var ve saddce operatörlere makineye sokup kontrol yaptırtıyorlar.
0 Likes
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Note 7 faciasından sonra her bir cihaz tek tek insan yoluyla incelendiği söylenmişti noldu da böyle oldu bıktım cihazımın bu kadar sorun çıkarmasından. Takılma sorunum var başka A53 kullanan da yok mesela
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İşte insan yolu işin içine girince beklenen oldu ve insanoğlu"bundan bir şey olmaz!"deyip onayladı ve satıldı😌!
0 Likes
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Ve sanki birşey farkettim bu sorunu yaşamayan kişiler hep farklı mağazadan almış kişiler fakat başka bir A33 cihazında incelediğimde onda da bu sorun vardı ve ikimizde MediaMarkt den almıştık. MediaMarkt mi sorunlu cihaz satıyor acaba.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Günletce kapxlı kutuda kalıyor,öncesinde bant sistemi ve öncesinde lehim işlemleri derken ısınmış bir ürünü montajlayıp satıyorlar.
0 Likes
enre11
Active Level 7
Galaxy A
Kanka bende m12 var bendede oluyor sıkıntı yok yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu normal değil😄!Destek mi verdin isyan mı ettin anlamadım😊.
0 Likes