- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar, Merhaba öncelikle A25 Kullanıyorum ve Ekran Yenileme Hızım 60Hz 60Hz'ye Almamın Sebebi ise 120Hz de aşırı hızlı Pil Tüketimi var + Mobil veri Kullanıyorum Ondanda hızlı azaldığının farkındayım ama 120Hz'nin tadıda başka tabikii😃 neyse pil Tüketimi fazla olmasın diye 60Hzye Çektim ve Pil Tasarrufunuda Açtım. Yinede Pil Tüketimi Çok var youtube,instagram Oyunlar vs... Pekala şimdi 120Hz de sabit mi kullansam yoksa 60Hz'de kalsammi veya pil tüketiminin daha aza indirmek için bi kaç işlem biliyormusunuz bana bi yardımcı olurmusunuz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2025 12:26 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2025 12:29 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2025 12:30 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2025 12:59 PM in
Galaxy ABen şuan 120 Hz de kullanıyorum ve ekran süresi 7 saate kadar uzadığını gördüm ama normal günlük kullanımda. Yoğun olarak sosyal medya kullanırsanız bu süre 5.5 6 arasına düşer.
Öncelikle Google asistan ayarlarına gidip ok Google ile aktif edilmesi seçeneğini kapatıyoruz ki arka planda sürekli olarak mikrofon açık kalmasın ve pil harcamasın. Aksi halde Google günlük %10a kadar pil tüketebiliyor.
2. Olarak ise pil ayarlarına gidip kullanmadığımız tüm uygulamaları derin uyku moduna alıyoruz çünkü arka planda çalışan her uygulama pil yer.
3. olarak bu ayarları yaptıktan sonra 120 Hz de 7 6, 60 Hz de 10 saate kadar ekran süresi alabilirsiniz
Son olarak da şunu ekliyim. Pilinizi 100r kadar şarj edin ve 0 olana kadar hiç şarja takmayın bırakın kapansın. Kapansıktan sonra telefonu açmadan şarja takın ve 100 olana kadar açmayın. Bu işlemi min 2 kez yaparsanız pilin kafası yerine geliyor ve cidden farkı anlıcaksınız.
Teşekkürler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2025 01:53 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2025 01:37 PM (Last edited 03-16-2025 01:38 PM ) in
Galaxy Ahttps://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-Cihazlar-İçin-Ekran-Süresi-Arttırma-Öner...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2025 02:36 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink