Original topic:

Ekran şifre deseni nasıl kırılır?

(Topic created on: 06-19-2024 04:44 PM)
416 Views
Zyrox
Active Level 6
Options
Galaxy A
Öncelikle hayırlı bayramlar. Kardeşim şifre deseni unutmuş parmak izi ile açılıyor. Bu deseni nasıl kırabilirim?
9 Comments
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Telefonu sıfırlaman lazım kardeşim benim bildiğim ama yine onu yapman için ekran kilidi isticek senden onunda çözümü var telenun ses tuşu ile güç tuşuna basılı tutup sıfırlaya biliyorsun youtube da videolar var bakabilirsin öyle
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yine ister
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
format tek çözüm
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Stoxk rom atarak
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  faulty_codeTR,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sıfırlanması lazım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hard reset at dicem yine ister sonuçta verileri tutuyor yoksa imel falan sıfırlayınca giderdi stok rom at yine isterse internette fwrp kırma var cihazını zorla sıfırla sen internetten naisl sıfırlanır bak fwrp moduna girince yani hesab bilgileri ekran kilidi falan istiyor onu kırmak kolay benim başıma geldi kırdım PC siz imkansız ama kırmak
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BarışEren,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tmm abi
0 Likes