cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Edge paneli

(Topic created on: 03-08-2022 03:40 PM)
555 Views
Aprelax
Active Level 5
Options
Galaxy A

Ekran yanına koyduğumuz edge paneli çok kullanışsız durumda. Evet çok güzel bir özellik fakat ben telefonumu navigasyon tuşları olmadan ekran hareketleriyle kullanıyorum. E kılıfta var tabi ekran kenarına 0 olarak dokunamıyorum. Geri tuşu olarak ekranın sağ kenarından merkeze doğru çekiyorum. Edge panelini açmak için de aynı hareketi edge paneline yapmam gerek. Fakat edge panelini açmaya çalışırken sürekli geri gidiyorum. Fikrimce yazılımsal olarak edge paneli biraz ekran içine alınabilme özelliği olmalı yada geri tuşu özelliği edge paneli hizasında çalışmamali. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Aprelax,

Talep ettiğiniz işlemi, uzaktan erişim ile görsel olarak, sizinle beraber kontrol edip, daha detaylı yardımcı olabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Galaxy A
Telefon modeli hangisi?
0 Likes
Aprelax
Active Level 5
Galaxy A
A70
0 Likes
Galaxy A
S20 FE'da da aynı. Yazılım çok basit ve **bleep**.
Galaxy A
S7 edge yazılımı harika.
0 Likes
Aprelax
Active Level 5
Galaxy A
Onların direkt olarak kendi edge ekranları olması ayrı güzel tabi. Bu konuyu düzeltmeleri gerekli. Çok kullanışlı fakat hiç kullanmıyorum. Çünkü kanser ediyor o paneli açana kadar
Galaxy A
S20 FE'da da farklı değil. Andeoid 12'de çok hata varmış. Herkes Android 11'e geri döüyormuş. Ayrıca Samsung Güney Kore'nin donanımı kontrol eden Kamera gibi yazılım modülleri de hatalarla dolu ve çok ilkel.
0 Likes
Galaxy A
S20 FE edge ekranıScreenshot_20220308-155050_Samsung Members.jpg
0 Likes
desx
Active Level 4
Galaxy A
Belki biliyorsunuz ama;

Ayarlar > Ekran > Edge panelleri > Kol
Yolunu izledikten sonra kolun uzunluk ve genişliğini değiştirerek ulaşmayı koşaylaştırabilirsiniz.
0 Likes
Aprelax
Active Level 5
Galaxy A
Ayarlarını biliyorum fakat uzunluk ayarı mevcut sadece. Genişliği ayarlanamıyor 😊