cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

EKRAN ISIGI

(Topic created on: 02-16-2020 12:16 AM)
618 Views
mv6106
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhabalar.. telefonuma watsapptan yada diğer uygulamalardan bildirim geldiğinde ekran işiğinin yanmasini istiyorum? bunu nasil yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mv6106,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
18 Comments
ygtylc
Active Level 7
Galaxy A
Bunu samsung un getirmesi lazım. Ben de gelmesini istiyorum. şimdilik bazı uygulamalar yapıyor bunu. araştırın
0 Likes
mv6106
Active Level 1
Galaxy A
kesinlikle. xiomi ve general mobile de bile bu ozellik varken samsungda olmamasi ilginc
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
ayarlar/erişebilirlik/gelişmiş ayarlar/ışıklı bildirim/ekran parlaması
0 Likes
mv6106
Active Level 1
Galaxy A
bu malesef cozum olmuyor telefon kullanimda iken ekran yanip sonuyor
0 Likes
yuksellslak
Active Level 10
Galaxy A
O artık eski Telefonlarda kaldı yeni sürümlerde böyle uygulama maalesef yok
0 Likes
mv6106
Active Level 1
Galaxy A
nedenini biliyormusunuz
0 Likes
yuksellslak
Active Level 10
Galaxy A
Akıllı Telefonlar yenilendikçe format değiştiriyor onun için farklı özelliklerle yetin
0 Likes
mv6106
Active Level 1
Galaxy A
ne gibi?
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy A
Ekran ışığının yanmasından kastınız kapalı olan ekranın mesaj geldiğinde açılması mı yoksa ekran açıkken ekranın sarı bir ışıkta yanıp sönmesi mi?
0 Likes