cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

E-posta bildirimleri

(Topic created on: 05-30-2020 03:10 PM)
659 Views
Brazl
Active Level 7
Options
Galaxy A

Samsung e-posta uygulamasına gelen e-postaların bildirimleri bana gelmiyor. Uygulamayı açtığımda da aşağı kaydırmadan yeni e-postalar gelmiyor. Aynı şey gmail'de de oluyor. Ayarlardan uygulamaların arka planda interneti kullanmasına da izin verdim. Ve bildirim gönderme izinleri de var. Bu durumda ne yapmam gerekir?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Bolt!

Senkronizasyon kapalıysa bu durum normaldir. Senkronizasyon kapalı olduğu zaman e-postayı yenilediğimiz zaman yeni mesajları görebiliriz. Bildirim panelinden senkronizasyonu açıp bir de öyle deneyin.

View solution in context

Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Brazl,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihaz sekronizasyon ayarlarını kontrol etmek için, uzaktan erişim yapabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
Emreee_
Active Level 1
Galaxy A
Fabrika ayarlarına döndür düzeliyor. Ben de öyle yaptım düzeldi. Yedekleme yapmayı unutma ama.
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Bolt!

Senkronizasyon kapalıysa bu durum normaldir. Senkronizasyon kapalı olduğu zaman e-postayı yenilediğimiz zaman yeni mesajları görebiliriz. Bildirim panelinden senkronizasyonu açıp bir de öyle deneyin.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Pilden tasarruf etmek için uygulama bildirimleri kapatmış olabilir veya arka planda kısıtlama yapmış olabilirsiniz kontrol edin isterseniz. Diğer bir seçenek ise @BoltA10 un dediği gibi senkronize yi kapatmış olabilirsiniz.
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Brazl,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihaz sekronizasyon ayarlarını kontrol etmek için, uzaktan erişim yapabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD