- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-30-2020 03:10 PM (Last edited 05-30-2020 03:11 PM by User0000004 ) in
Galaxy ASamsung e-posta uygulamasına gelen e-postaların bildirimleri bana gelmiyor. Uygulamayı açtığımda da aşağı kaydırmadan yeni e-postalar gelmiyor. Aynı şey gmail'de de oluyor. Ayarlardan uygulamaların arka planda interneti kullanmasına da izin verdim. Ve bildirim gönderme izinleri de var. Bu durumda ne yapmam gerekir?
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2020 03:16 PM (Last edited 05-30-2020 03:16 PM ) in
Galaxy ASenkronizasyon kapalıysa bu durum normaldir. Senkronizasyon kapalı olduğu zaman e-postayı yenilediğimiz zaman yeni mesajları görebiliriz. Bildirim panelinden senkronizasyonu açıp bir de öyle deneyin.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2020 07:32 PM in
Galaxy AMerhaba Brazl,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihaz sekronizasyon ayarlarını kontrol etmek için, uzaktan erişim yapabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2020 03:15 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2020 03:16 PM (Last edited 05-30-2020 03:16 PM ) in
Galaxy ASenkronizasyon kapalıysa bu durum normaldir. Senkronizasyon kapalı olduğu zaman e-postayı yenilediğimiz zaman yeni mesajları görebiliriz. Bildirim panelinden senkronizasyonu açıp bir de öyle deneyin.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2020 03:20 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2020 07:32 PM in
Galaxy AMerhaba Brazl,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihaz sekronizasyon ayarlarını kontrol etmek için, uzaktan erişim yapabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD