cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Donup yeniden baslama

(Topic created on: 04-14-2022 01:26 AM)
224 Views
enes12
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar telefonum dönüp kendini yeniden başlatıyor ve bunu çok **bleep** yapıyor telefonu kullanamıyorum bile yardımcı olun

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Merhaba
Hata raporu göndermenizi öneririm. Hata raporunu bu uygulamanın "Yardım Alın " kısmından kolayca gönderebilirsiniz. Güzel bir şekilde açıklamanız, sorununuzun en yakında çözülmesi adına etkili olacaktır.
Yetkili kişiler, telefonunuzu ve yazılımını güzel bir şekilde inceleyip size geri dönüş sağlayacaklardır. Geri dönüş süresi 1 ila 30 gün arasındadır. Ama meraklanmayın, çoğunlukla 1 günde geri dönüş sağlanıyor.
Eğer Hata Raporu göndermeniz, yeterli olmazsa, çözüm bulunamazsa verilerinizi yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz.
Eğer yine de olmazsa, telefonunuzu Garanti Belgesi ile en yakınınızdaki Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum.
Teşekkürler, iyi geceler dilerim

View solution in context

Solution
Fatal-IV
Active Level 7
Galaxy A
Samsung Members > Yardım alın > Hata raporları
Adımlarını takip ederek hata raporu gönderin.
(Not: Sistem kayıt verilerini gönder seçeneğinin aktif olduğunu unutmayın.)
Dilerseniz, Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Fabrika ayarlarına sıfırla
Adımlarını takip ederek cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Solution
Galaxy A
Merhaba
Hata raporu göndermenizi öneririm. Hata raporunu bu uygulamanın "Yardım Alın " kısmından kolayca gönderebilirsiniz. Güzel bir şekilde açıklamanız, sorununuzun en yakında çözülmesi adına etkili olacaktır.
Yetkili kişiler, telefonunuzu ve yazılımını güzel bir şekilde inceleyip size geri dönüş sağlayacaklardır. Geri dönüş süresi 1 ila 30 gün arasındadır. Ama meraklanmayın, çoğunlukla 1 günde geri dönüş sağlanıyor.
Eğer Hata Raporu göndermeniz, yeterli olmazsa, çözüm bulunamazsa verilerinizi yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz.
Eğer yine de olmazsa, telefonunuzu Garanti Belgesi ile en yakınınızdaki Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum.
Teşekkürler, iyi geceler dilerim
Solution
Fatal-IV
Active Level 7
Galaxy A
Samsung Members > Yardım alın > Hata raporları
Adımlarını takip ederek hata raporu gönderin.
(Not: Sistem kayıt verilerini gönder seçeneğinin aktif olduğunu unutmayın.)
Dilerseniz, Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Fabrika ayarlarına sıfırla
Adımlarını takip ederek cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.
0 Likes