- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-30-2020 12:33 AM (Last edited 09-30-2020 12:37 AM by User0000004 ) in
Galaxy AMerhaba,
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 08:28 AM (Last edited 09-30-2020 08:29 AM ) in
Galaxy AMerhaba Crawlast,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazda bir ekran koruyucu kullanıyorsanız çıkartıp, tekrar kontrol etmenizi öneririz. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 12:41 AM (Last edited 09-30-2020 12:45 AM ) in
Galaxy ABende A50 kullanıyorum bu bahsettiğin sorunu bende yaşadım bir müddet sonra yaptığım işlem ise
Ayarlar > ekran > dokunma hassasiyeti kapalı olucak şekilde ayarla düzelecektir ben öyle yaptim sorunu düzelttim sorun büyük ihtimal yazılımsal bir şeyler yanlış işliyor yazılımda ve ekranın kendi kendine dokunması ve hareket etmesi veya etmemesine sebep oluyor
Birde kardeşim sana tavsiyem samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim bu sorunu bilmeleri gerek
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 12:48 AM (Last edited 09-30-2020 12:49 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 12:51 AM (Last edited 09-30-2020 12:51 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 12:54 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 01:07 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 02:41 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 08:28 AM (Last edited 09-30-2020 08:29 AM ) in
Galaxy AMerhaba Crawlast,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazda bir ekran koruyucu kullanıyorsanız çıkartıp, tekrar kontrol etmenizi öneririz. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD