Original topic:

Deprem

(Topic created on: 10-09-2025 03:01 AM)
378 Views
EnesA55
Active Level 4
Options
Galaxy A

Kütahya Simav'da tahmini 4.7 şiddetinde deprem oldu Google deprem uyarısı uyuyor başka uygulamadan uyarı aldım.

23 Comments
Mzrs79
Active Level 3
Galaxy A
Deprem Ağı Pro,tek geçerim, depremden 30 saniye önce şiddeti tahmini 4,7 olarak haber verdi
EnesA55
Active Level 4
Galaxy A
Adamlar kendileri bu kadar iyi bir sistem yapıyorken milyarlık Google'ın bu kadar kötü olması da mantıksız ve dediğiniz programı kullanıyorum gerçekten en iyisi
Mzrs79
Active Level 3
Galaxy A
Pro olan versiyonunu 55 liraya aldım,verdiğim para anamın ak sütü gibi helal olsun,Google sınıfta kaldı
0 Likes
Galaxy A
Kesinlikle bende pro ve 10k abonelik aldım çok memnunum hemen uyardı telefon öttü gece gece
Mzrs79
Active Level 3
Galaxy A
Kardeşim bir şey sormak istiyorum,bu 10k ve 100k ne oluyor, alacağım da, faydası nedir
Galaxy A
Kardeşim, 4 ayrı uyarı bildirimi gönderme kategorisi var.
Birinci kategori: 10K abonelik alanlar — Bildirimler ilk olarak bunlara gidiyor.
İkinci kategori: 100K abonelik alanlar — 10K abonelik alanlardan sonra sırayla bunlara uyarı gidiyor.
Üçüncü kategori: Pro abonelik sahipleri — 100K abonelik alanlardan sonra bildirim alıyorlar.
Dördüncü kategori: Ücretsiz sürüm kullanıcıları — Bildirimler en son bunlara gidiyor.
Mzrs79
Active Level 3
Galaxy A
O zaman en iyisi 100k mı
Galaxy A
En iyisi 10k kardeşim
Galaxy A
Örneğin Balıkesir de deprem oldu tabi Allah korusun,
10k abonelik alırsan sana 40 saniye önce uyarı veriyor 100k abonelik alırsan 20 saniye önce uyarı veriyor gibi düşünebilirsin kardeşim 😊