cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

DeX modunda/tablet modunda A54 telefonun ekranını Galaxy Tab S9 FE+ yansıtma

(Topic created on: 12-02-2023 11:16 PM)
386 Views
RdmZdn
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba,

Şu an One UI 6.0 Android 14 sürümü A54 telefon kullanıyorum ve aynı zamanda Galaxy Tab S9 FE+ kulanıyorum. Galaxy Tab S9 FE+ ise şu an One UI 5.1.1 ve Android sürümü 13.
Telefonumun ekranını DeX modunda ya da tablet modunda Galaxy Tab S9 FE+ nasıl kablosuz yansıtabilirim?
Youtube'da bazı videolar gödrdüm ama bu videolardaki kullanılan segmeler şu an ne tablette ne de telefonda mevcut.
Bilgisi olan yazarsa ya da nasıl olduğunu gösterir bir youtube linki paylaşırsa sevinirim.

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Smart wiev için de bu özellik var.1701545021384.jpg1701545021422.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Tablet dex destekleyen bir cihazda bunu yapamazsın ,tabletin premium olması lazım
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Her iki cihazında dex desteklemesi gerekiyor diye biliyorum ama

S9fe serisi tablet dex destekliyor normal yansıtma dex tab s9fe serisinde yok premium cihazlarda yansıtmali dex var

1701545596104_1701545596097_0.jpg
AhmetSarıca
Active Level 6
Galaxy A
Aynı sorunu bende yaşıyordum yakın geçmişte öğrendim ki samsungun bunun için zaten bir uygulaması varmış samsung flowa girip oradan sağ üstteki seçeneklerden smart wievi seçebilirsin bu uygulamaya girmeden smart wiev bazen verimli çalışmıyor onun için samsung flowdan girmeni tavsiye ederim
AhmetSarıca
Active Level 6
Galaxy A
uygulamaya girip telefonunla bağlantıyı sağladıktan sonraki smart wievi seçmelisin
0 Likes
RdmZdn
Active Level 6
Galaxy A
Öncelikle hepinize destekleriniz için teşekkür ederim. Samsung ekibinden daha hızlı çalışıyoruz. Bunu yazdıktan sonra daha detaylı bir araştırma yaptım ve aslında bu işin çok basit olduğunu gördüm. Çözüm Samsung Flow uygulaması. Her iki cihazıma da aynı uygulamayı yükledim ve şu an tablette telefonumu sanki telefonu kullanır gibi kullanmaya başladım. Youtube'ta "Tech Guy Charlie" kullanıcısının "try this if you've got a Samsung Tab and a Galaxy Smartphone" başlıklı videosunu seyrettim ve bu harika çözüme kavuştum.
Bu arada Galaxy Tab S9 FE+ gerçekten üst model bir tablet ve telefona hem tablet hemde DeX moduna bağlanabiliyorum ki, bu da ayrı bir güzellik oldu çünkü bazı uygulamarı DeX'te kukullanamıyorsu
Destekleri için hepinize tekrar iyi geceler.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Smartwiev ayarlarında Labs içinde var o istediğin.Neyse sorunun çözüldüyse iyi😊😉.