Original topic:

Düşünün neden ilgi vermiyorlar çünkü yetki onlara geçince hep bunu yaparlar

(Topic created on: 08-07-2021 04:29 PM)
501 Views
muratdeniza37
Active Level 6
Options
Galaxy A

Samsung Galaxy telefonların büyük oranda Çin'de yapıldığını düşünüyor olabilirsiniz. iPhone dahil birçok elektronik cihaz ve hatta her tür ürün Çin'de üretildiğinden, bu gayet normal. Ancak Samsung, Çin'deki son kalan telefon fabrikasını bu sene kapattı.

sakın almayın yazılımı yapan kafasına göre kaldıran ülke bizim ülke boşuna şaşırma yıllardır fabrika fazla takmış der telefonla konuştugum kişi anlamadı buna bak koreye git orada yaptır deme 
9 Comments
Galaxy A
Oha, samsung Çin'de ki fabrikasını niye kapatıyor ki?
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
2019 kapandı bazı ülkelere yıllar önce açıldı üretim daha hızlı ülkesi daha temiz hava düşün artık samsung kalitesi sıfıra indi güzel diyenler bu cihazı yapan kişiler ve ülkelere
Galaxy A
Aynen ya Samsung eskiden ne güzel bir firmaydı... Gün geçtikçe batıyor artık maalesef:(
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
Şimdi Türkler bile yapıyor elinde patlarsa şaşma bende 3 aydır anlatıyorum yetkili servislere olan bizim yapacağım birşey yok derler yakında radyoda kalkar benim 7 özellik gitti eskiden bunlara olmazdi ben 20yildan fazla kullanıcıyı Şimdi samsung bitti duyun dedim
Galaxy A
Kesinlikle haklısınız Samsung teknik servisi gerçekten çok kötü. Samsung Türkiye Pişmanlıktır.
0 Likes
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
Bizim ülkedeki teknik servisler koreye git onlar yapar der biran samsung beş para etmez kırk kere aradım hiç biri bilmiyor ama ben çok şey bilirim güncelleme yapma bir daha samsung alma tüm özelliklerine kaldırır sonra koreye git der artık millet boşuna satmıyor elimde kalmasın diye bende garanti var yapan yok bende satayım bari verdiğim parayı kurtarayım
Galaxy A
Samsung, Türkiyeyi üvey evlat olarak görüyor maalesef tüketici hakem heyetine başvurun paranızı alın xiaomi alın daha iyidir.
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A

Aynen çok doğru dersin onun kameyesi muhteşem görüntülü konuşurken **bleep** ettim ama samsung kamerasi beş para etme a72 a52 var hiç iyi değil resimleri incele ve görüntülü konuş anlarsın benim samsung çok bozuk görüntü veriyor kamerasi bile iyi değil bende ondan alırım çok haklısın ama çalışacak kişi yok samsung Hindistan kaç milyon telefon üretir bizim ülke üretemez çünkü yetkili servislerde çalışan ve anlayan yok

Galaxy A
Bu sorunlar genelde donanımsal ya da yazılım güncellemesinden kaynaklı olabiliyor ama Samsung hiç düzelteyim demiyor. Annem Xiaomi Redmi Note 9S kullanıyor çok memnun sizede o telefonu öneririm. Zaten yetkili servislerin anladığı bişi yok. İnsanlar bile teknik servislerden ve samsung'tan daha iyi biliyor. Size katılıyorum.
0 Likes