cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Custom ROM

(Topic created on: 08-22-2024 10:16 PM)
83 Views
NioNeo
Active Level 6
Options
Galaxy A

İyi akşamlar herkese 🤗 Aranızda Custom ROM kullanan veya zamanında kullanmış kişiler veya bu konu hakkında bilgisi olan kişilere bir sorum olacaktı. Sizce bir telefona ne zaman Custom ROM atılır veya atılır mı. Zararları neler faydaları neler ve performansta ne gibi değişiklikler yapıyor merak etmiştim de cevaplarınızı bekliyorum 😊

7 Comments
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba NioNeo,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

NioNeo
Active Level 6
Galaxy A
Merhabalar bunu zaten biliyorum 😊 Ancak android tarafında bu tür olaylar çok fazla yapıldığı için merak etmiştim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eskiden daha popülerdi artık eskisi kadar popüler değil romlar 😊👍
0 Likes
ahmt46gkky
Active Level 3
Galaxy A
Cihazının donanımına bağlı eğer düşük performans veriyosa daha az yük bindiren bir rom yükleyebilirsin
Galaxy A
Kardeşim güncelleme desteği ve garantisi bittiği zaman atabilirsin, atılır kesinlikle
Tellioğlu
Active Level 6
Galaxy A
Güncelleme desteği bitmeden bence atılmamalı. Faydaları çok daha az özellik barındırdığı için çok daha akıcı olması. Eksileri ise sadelikten ötürü bir çok özelliğin bulunmaması. En kötü yanının kamera performansı olduğunu söyleyebilirim. Kıyaslanmayacak kadar düşer performansı.
NioNeo
Active Level 6
Galaxy A
Çok güzel bir cevaptı çok teşekkür ederim. Yeni bir telefona geçtiğimde şu ankine atmayı düşünüyordum ancak dediğiniz gibi ya çoğu unoffical veya port. Biraz daha beklersem orjinal bir tane yapılacağını düşünüyorum sonuçta çok fazla kullanılan bir cihaz. Yanıtınız için teşekkürler 🩵