cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihaz pilin yenj değişti şarj süresi az?

(Topic created on: 06-27-2024 02:08 AM)
184 Views
view_
Active Level 4
Options
Galaxy A
Cihaz pili bitik iidi değişildi Ankara'dan geldi 3 4 gündür cihaz pili öğreniliyor gözüküyordu az önce tam dolumdan çıkardım şarj süresi 10 saat alıyorum 18 saat almak varken neden böyle oldu çoğu uygulamam da derin uykuya alındı neden böyle oldu yardımcı olur musunuz? 

image

15 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy A
Orada yazan gerçeği yansıtmıyor zaten bi önemi yok bendede 20 saat yazıyor ama Max 7 saat ekran açık süre veriyor
view_
Active Level 4
Galaxy A
Kullanım şartlarına bağlıyorum olayı bende şaşırdım açıkçası aniden sonucu görünce ben sıklıkla kullanırım genelde elimden düşmez bi işle uğraşmadikce bi işin içinde oyun da var tabi
s1lent
Active Level 6
Galaxy A
Cihaz Samsung servisindenmi geldi?ayrıca lütfen cihazın pil ile 2-3 gün daha etkileşime geçip cihaza süre verin elbet nihai sonucu sizlere hemen yansıtamaz.
view_
Active Level 4
Galaxy A
Evet servisden yenj geldi benden puanlama istendi 7 en yüksek puanı verdim şimdilik ve niahi sonuç böyle bir rahatsızlık etti bu durum
0 Likes
s1lent
Active Level 6
Galaxy A
Bu verilen süre nihai sonuç olarak gözüküyor olabilir cihaz gün içinde kullanım şeklinize göre kullanım süresini ayarlıyor olabilir ama büyük ihtimalle yeni bir pil takıldığı için böyle gösteriyor cihazinizla biraz daha vakit geçirin
view_
Active Level 4
Galaxy A
Çok sk sk kullanırım ev içinde dışarısında o kadar aktif olmam kullanımda pil sağlığını bilmiyorum bu durumu cihazı yeni aldığımda yaşamadım pil değişti cihaz hard resetle sıfırlandı hemen hemen new sayılmaz mı saçmalık gibi geliyor bana dediğiniz gibi bekleyip görelim bakalım ne olursa artık hayırlısı olsun....
0 Likes
view_
Active Level 4
Galaxy A
Daha kaç gün süre verilebilir ki yine aynı süreyi alırım bence çok aman aman değişimi olmazz
s1lent
Active Level 6
Galaxy A
Yinede öyle demeyin yazılımsal olarak cihaz 3 gün pili durumunu öğrenmeye çalışmış elbet düzelir.
view_
Active Level 4
Galaxy A
Oldu o zaman teşekkürler hocam ilginiz için yine bir gelişme olursa durterim sizi haberiniz olsun tekrardan sağolun iyi geceler iyi forumlar<33