cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihaz hakkinda bilgi

(Topic created on: 09-12-2022 09:21 AM)
570 Views
ysmnn
Active Level 10
Options
Galaxy A

Arkadaşlar ben dun yeni bir cihaz aldım a52 S benim bildgiim bu cihaz androit 11 ile piyasaya süruldü Dun telrfonun ambalajini magazada gozumun onunde actilar evdw telefonu kurcalarkem surumunun androit 12 oldugunu farkettim icime bir kurt dustu simdi artık yenilenmiş telefonlarida satiyorlar ya acaba dedim sifit diye oyle bi cihaz mi sattilar ama bazi arkadaşlar normql d3diler artik son sürumle cikiyomus kutudan dogru mu bu ?

24 Comments
by35
Active Level 8
Galaxy A
Tamamdır o zaman 10 veya 15 gün içinde telefon tam olarak kendini bulur
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
o açıklama telefonun ilk üretim zamanındaki özellikleri hakkında basımı yapılan bilgiler, üretim sürekli güncellenerek devam ederken önceki hali hazırda basılmış ambalaj ve açıklamalarda güncelleme yapılmıyor. bizde iPhone aldık, merak edilecek bir durum söz konusu değil, güvenle kullanabilirsiniz. cihazın imei sinden garanti bölümünü kontrol ettiğinizde telefonun sicili gözükür zaten.
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Sadece garanti suresi gorunuyo
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
unut gitsin, takıntı yapacak, düşünecek, dert edecek bir şey yok. çok aklına takılıyorsa aldığın yere git şüphelerini dile geite baksınlar, kafan rahat etsin.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Yasemin sana soyle aciklama yapiyim o konu icin google 2020 sonlarinda tum akili telefon ureticilerine o yil kim hangi telefonu aldi ise o yilin surumu kutudan cikacak diye soyledi yani siz bu sene aldiginiz icin direk 12 ile geldi ama aslinda 11 o ilk surumu
0 Likes