cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihazım 5 saat açık kalmış

(Topic created on: 07-17-2024 11:43 AM)
355 Views
dmitria355g
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba Ben Gece bi ara kalkıp bakıyordum sonra kapatmayı uyumuşum uyuya kalmışım telefonda instagram açıktı arka planda açıkmıydı bilmiyorum ama saat 9 gibi ailemden biri almış başka yere koymuş ama nedense kapatmamışlar ben sorduğumda el yakıcı sıcaklığı yok dediler kalktığımda telefon batarya sıcaklığı 37.2 ydi zaten fetihyedeyim sıcak olduğu için 60hz de kullanıyordum 60hz di telefon oda sıcaklığı en azından istanbuldan daha çok serin klima filan yok fakat 5 saat Instagram açık kalmış 100% şarjdan %56 ya düşmüş bu bataryaya herhangi bir zararı olurmu sıcaklığı ne kadar olmuştur max bilmiyorum fakat 5 saat açık kalırmı yani 40 derece üzerine çıkmamıştır dimi iyiki 60hz deymiş de herhangi bir batarya ve kullanım sorunu olurmu sizlere danışmak istedim yoksa bir teknik servise götüreceğim Cihaz Zaten Çok Isınan bir cihaz 2 aylık yeni Cihaz A35 5G

image

23 Comments
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
40 geçmemiştir dimi 5 saat o derecelerde telefonun batwryasını şişirmez dimi 2 aylık cihaz
0 Likes
SulasZ
Active Level 1
Galaxy A
O sürede batarya şişmesi mümkün değil rahat ol, onun olması için güneş altında saatlerce o telefonun pişmesi lazım. Yeni telefon kronik bir sorunu yoksa batarya şişirmez kolay kolay
0 Likes
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Peki ama telefon bazen şarjı 2.5 dakikada bazen 4.5 dakikada bazen 6.5 dakikada bir düşüyor o normal mi yoksa bundan dolayı mıdır
0 Likes
SulasZ
Active Level 1
Galaxy A
O senin kullanım yoğunluğuna göre değişir. Şarjın tüm günü çıkarıyor mu, o olmadan önce de aynı mıydı böyle mi azalıyordu şarj, çok oyun oynuyor musun? Bunların hepsi şarj kullanımını etkiler
0 Likes