cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihazım 5 saat açık kalmış

(Topic created on: 07-17-2024 11:43 AM)
365 Views
dmitria355g
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba Ben Gece bi ara kalkıp bakıyordum sonra kapatmayı uyumuşum uyuya kalmışım telefonda instagram açıktı arka planda açıkmıydı bilmiyorum ama saat 9 gibi ailemden biri almış başka yere koymuş ama nedense kapatmamışlar ben sorduğumda el yakıcı sıcaklığı yok dediler kalktığımda telefon batarya sıcaklığı 37.2 ydi zaten fetihyedeyim sıcak olduğu için 60hz de kullanıyordum 60hz di telefon oda sıcaklığı en azından istanbuldan daha çok serin klima filan yok fakat 5 saat Instagram açık kalmış 100% şarjdan %56 ya düşmüş bu bataryaya herhangi bir zararı olurmu sıcaklığı ne kadar olmuştur max bilmiyorum fakat 5 saat açık kalırmı yani 40 derece üzerine çıkmamıştır dimi iyiki 60hz deymiş de herhangi bir batarya ve kullanım sorunu olurmu sizlere danışmak istedim yoksa bir teknik servise götüreceğim Cihaz Zaten Çok Isınan bir cihaz 2 aylık yeni Cihaz A35 5G

image

dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Nerden temizleyecem
0 Likes
SulasZ
Active Level 1
Galaxy A
Telefonun sol altındaki 3 çizgiye tıklayıp tümünü kapat yazısına tıkla bu şekilde geçmişi ve arka planda telefonun çalışmasına sebep olacak uygulamaları kapatmış olursun.
0 Likes
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Ben alır almaz yaptım telefon 60hz di zaten o 5 saat içinde
0 Likes
SulasZ
Active Level 1
Galaxy A
Dediğim gibi kullanımını ve azalmayı takip et bir sorun hissedersen müşteri hizmetleri ile iletişime geç yardımcı olurlar.
0 Likes
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Birde telefon aldığımda 37 2 dereceydi ailem ısınmıştı ama öyle çok el yakıcı değil dediler cpu z den termanal 2 birşey o 50 dereceydi sadece batarya 37.2 dereceydi daha fazla artmamoştır dimi
SulasZ
Active Level 1
Galaxy A
Şimdilerde bir şey olmuyorsa o sürede açık kalan ekrandan dolayı o kadar ısınmıştır. Onun dışında telefon ekran kapalı iken kendini soğutup koruyor.
0 Likes
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Zaten kalktığımda 37.2 dereceydi daha fazla ısınmışmıdır ailemden biri sıcak ama öyle çok el yakıcı değil dediler
0 Likes
SulasZ
Active Level 1
Galaxy A
O zaman bir şey olmaz
0 Likes
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Zaten telefon tazeleme hızı 60hz di o 5 saatlik sürede de 5 saat boyunca 37 38 derecede çalışssa birşey olurmu
0 Likes
SulasZ
Active Level 1
Galaxy A
5 saat açık kalmış bir telefon için 37-38 aşırı yüksek bir seviye değil ortalama zaten o seviyelere geliyor. Ben oyun oynadığımda 30-40 dakikada 37-38 oluyor
0 Likes