cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihazım 5 saat açık kalmış

(Topic created on: 07-17-2024 12:59 PM)
95 Views
dmitria355g
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba Ben Gece bi ara kalkıp bakıyordum sonra kapatmayı uyumuşum uyuya kalmışım telefonda instagram açıktı arka planda açıkmıydı bilmiyorum ama saat 9 gibi ailemden biri almış başka yere koymuş ama nedense kapatmamışlar ben sorduğumda el yakıcı sıcaklığı yok dediler kalktığımda telefon batarya sıcaklığı 37.2 ydi zaten fetihyedeyim sıcak olduğu için 60hz de kullanıyordum 60hz di telefon oda sıcaklığı en azından istanbuldan daha çok serin klima filan yok fakat 5 saat Instagram açık kalmış 100% şarjdan %56 ya düşmüş bu bataryaya herhangi bir zararı olurmu sıcaklığı ne kadar olmuştur max bilmiyorum fakat 5 saat açık kalırmı yani 40 derece üzerine çıkmamıştır dimi iyiki 60hz deymiş de herhangi bir batarya ve kullanım sorunu olurmu sizlere danışmak istedim yoksa bir teknik servise götüreceğim Cihaz Zaten Çok Isınan bir cihaz 2 aylık yeni Cihaz A35 5G

image

23 Comments
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy A
Arada ben de unutuyordum. Benimkinde de şarj gitmiş oluyor. 120 Hz kullanıyorum ben ama batarya ısınması olmuyor. Bunun kötü tarafı ısınma değil de bataryanın bitmesi, ömründen yiyor. İkincisi de sürekli bu şekilde olursa ekran yanığı oluşur. En önemlisi bundan korkmak gerekir, dikkatli ol. Bir iki seferden bir şey olmaz.
0 Likes
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Kanka uyuya kalmışım da oled yanığı testi yapayım mı aralıksız t
5 saat açık kalmış ınstagram
0 Likes
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy A
Teste gerek yok, beyaz bir duvar kağıdı yap, belli olur. Yanık hemen olmaz, korkmana gerek yok. Ama alışkanlık haline gelmesin, çünkü sosyal medya uygulamalarında duran video yoksa ve video sürekli tekrarlı olarak oynuyorsa cihaz ekranı kilitlenmiyor, bilgin olsun.
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Oled yanığı yok gibi sanırsam bataryada performans ekran süresi kaybı olurmu?1721207027396.jpg
0 Likes
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy A
Ekran yanığı yok. Kısa vadede olmaz uzun kullanımda zaten bütün bataryalar aşiniyor yaşlanıyor ilk günkü gibi olmuyor için rahat olabilir
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Ozaman bir sıkıntı yok cihaz 2 aylık
SulasZ
Active Level 1
Galaxy A
Ben bu durumu oyun açık iken uyuya kalarak yaşadım ve telefon göğsümün üzerinde kalmıştı. Yeni aldım telefonu zaten ve ilk baştan beri gereksiz bir ısınma problemi olduğunu hissediyordum. Uyuya kaldığım gün göğsümde yanma hissettim ve sabaha doğru uyandım bu his yüzünden. Bir baktım telefon resmen ateş gibi elle tutulmuyor, hemen her şeyi temizleyip telefonu kapattım ve masanın üzerine bıraktım. O haldeyken bile herhangi bir kasma veya takılma gibi bir şey olmadı ki hala daha yok fakat o gün ve öncesinden beri hala ısınma problemi var. Members üzerinden teknik ekip ile iletişime geçtim, kendileri de uzaktan kontrol ettiler ve cihazı teknik servise teslim etmemi söylediler. Verdikleri adres linki bozuktu ve açılmıyordu o yüzden tekrar adresleri atmalarını istedim, bakalım servis ne diyecek (Telefon S23 FE). Senin telefonun bu süre içerisinde ısınma veya herhangi bir sorun yaşamadıyda korkma sadece tekrarlanmamasına dikkat. Samsung telefonlar o kadar kolay zarar görecek veya hata verecek cihazlar değiller için rahat olsun. Önceki telefonumda ekran yanması problemi yaşamıştım ve bayağı can sıkıcıydı.
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Kanka geçmiş olsun öncelikle fakat benim telefondaki şuanki problemde normalde 4 buçuk veya 4 dakikada bir şarj %1 düşüyor demin şarjım %43 dü 4 dakika içinde %42 ye düştü 1 buçuk dakika içinde %41 e düştü sonrasında 6 buçuk dakika tik tokta kaldım 6 buçuk dakika sonra %40 a düştü bunları anlatırken hep sosyal medyadaydım pil bozulmamıştır dimi
SulasZ
Active Level 1
Galaxy A
Arka plan kullanımlarını gözden geçir ve üst üste uygulamalarda geçiş yaparken en sonunda hepsini geçmişten temizlemeye bak. Batarya ısınmaz ama cihazın beyni ısınır. Telefonu members üzerinden arada tanımlamadan geçir tüm özellikleri kontrol et kafan rahat olsun. Dediğine göre ortalama 20 dakikada %3 düşmüş ve kullandığın uygulamalar ekranda hep videoların döndüğü sosyal medya uygulamaları. Telefonu bir süre daha kullan ama normal her zamanki şekilde kullan. Takip et bakalım absürt bir pil kullanımı veya ısınma oluyor mu. Eğer oluyorsa members üzerinden müşteri hizmetleri ile iletişime geç. Olmuyorsa kafana takma rahat ol.
0 Likes