cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihazımın güncelleme durumuyla ilgili olarak; 📱👇

(Topic created on: 06-16-2024 07:12 PM)
642 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Bugün merak ettiğim için hem WhatsApp üzerinden hemde Telefon ile arayarak Samsung'a kullandığım cihazımın ne kadar süre ile güncelleme alacağını sordum ( elbette normal de biliyorum ) ancak bu bildiğiniz gibi değişime açık bir konu. Geçmiştede 2 ana güncelleme alacak denipte 3 güncelleme alan cihazlar olmuştu. İki tarafta bu cihaz güvenlik güncellemesini 4 yıl alacak dedi. Ancak iş ana Android güncellemesine geldiğinde kendilerinden net bir cevap alamadım. Samsung un sitesinde evet 2 ana güncelleme alacak yazıyor bu doğru ancak bende bu noktada kendilerine ; 

Bu cihaz piyasaya ilk çıktığında 2 ana güncelleme sözü ile çıktı. Bunun değişme durumu var mı diye sordum. Kendileri de cevap olarak bana şunu söylediler ; 

"Bu değişime açık şuan da yani bizde tam olarak bilemiyoruz dediler." Yani sözü bu durum değişebilire getirdiler. 

Giriş seviyesi bir cihazda Güncelleme belkide çok önemli değil. Ancak yinede her müşterinin bunu bilmek hakkı.

Forumda bir arkadaşımız geçen gün a05s cihazı için yine WhatsApp üzerinden samsunga sormuş ve net bir cevap almıştı. 

Bakalım ileriki süreçte ne olacak.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam bu politikanın değişme ihtimalini ben her zaman yüksek ihtimalle karşıladım. Yani cihazınız ilk çıktığında 2 güncelleme sözü verilip 2. Güncelleme geliştirilirken cihazın buna dayanmayacağı görülürse politikanın feshedilme ihtimalini ben hep göz önünde bulundurdum.

Sizin konu amacınızı anladım. Neden kullanıcılarla paylaşılmıyor. Haklısınız bu konuda fakat bir teknoloji devi kullanıcılarının bilgisini ne kadar önemsiyor ki...

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güven sarsıcı cevaplar veriyorlar

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Hayırlısı olsun 👍

View solution in context

25 Comments
RaGoN
Active Level 7
Galaxy A
Cihaz ne?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A14
RaGoN
Active Level 7
Galaxy A
A14, 2 adet Android güncellemesi alacakmış. A15 4 yıl alacak.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
işte bende onu soyledim onlara ama teyit etmediler
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
a05s için bir arkadaşa net bilgi verildi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
sistem üzerinden direk baktı iki tarafta
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam bu politikanın değişme ihtimalini ben her zaman yüksek ihtimalle karşıladım. Yani cihazınız ilk çıktığında 2 güncelleme sözü verilip 2. Güncelleme geliştirilirken cihazın buna dayanmayacağı görülürse politikanın feshedilme ihtimalini ben hep göz önünde bulundurdum.

Sizin konu amacınızı anladım. Neden kullanıcılarla paylaşılmıyor. Haklısınız bu konuda fakat bir teknoloji devi kullanıcılarının bilgisini ne kadar önemsiyor ki...
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
güvenlik güncellemesi kısmında sorun yok zaten sorun ana güncelleme bilgisinin verilmemesi bana konuda da yazdım diğer arkadaşa bu bilgi verilmiş
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güven sarsıcı cevaplar veriyorlar