cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihazı en hızlı performanslı bir şekilde nasıl kullanabilirim

(Topic created on: 05-07-2022 08:32 PM)
705 Views
Galaxy_A11Samet
Active Level 9
Options
Galaxy A

Cihazı (A11) 2/32 en performanslı nasıl kullanabilirim önereceğiniz ayarlar varmı

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Geliştirici seçeneklerinden pencere animasyon ölçeği geçiş animasyon ölçeği ve animatör süre ölçeği bu üç ayarı 0,5x yapmanızı öneririm. Performans artışı sağlayacaktır baya. Screenshot_20220507-211336_Settings.jpg

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm iyi akşamlar merhaba.
Ayarlar kısmından yazılım güncellemesi kısmından cihaz yazılımını en son sürüme kadar güncelleyin Google Play Store ya da Galaxy Store uygulamalarından cihazınızda yüklü olan Bütün uygulamaların güncellemelerini mutlaka yapın ayarlar kısmından biyometrik veriler ve güvenlik kısmından cihazınızın Google Play sistem güncellemelerini de mutlaka yapın ayarlar kısmında cihaz bakımı kısmından cihazınıza sistem optimizasyon larını yapın ayda bir defa verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlayınca yazı.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Lawnchir 2 kullanıyorum gayet hızlı alternatif olarak nova launcher ve Lawnchir 12 yi oneririm

View solution in context

17 Comments
Brky_S21FE
Active Level 7
Galaxy A
Hafif launcher yüklemek yeterli.
Galaxy A
Önerdiğiniz launcher varmı
Brky_S21FE
Active Level 7
Galaxy A
Lawnchair 12 kullanıyorum şuan nova launcher da kullanabilirsiniz. Lawnchair 12 ücretsiz.
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy A
Hafif launcer ne demek
Galaxy A
Launcher anaekran başlatıcı uygulamaları ve az güç tüketen nova launcher gibi vs
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy A
Varmi onerecegin launcher
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Nothing Launcher kullanabilirsin.
Galaxy A
Novada iyi benim bildiğim aöa arayüzü kötü nova launcherın nothingi denicem
Anonymous
Not applicable