cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

CapCut yasağından sonra muadil uygulama arayışı

(Topic created on: 01-19-2025 11:34 PM)
388 Views
Rubyy
Active Level 7
Options
Galaxy A
CapCut ve TikTok yasaklandığından beri CapCut'a muadil bir uygulama arıyorum. Premiere Rush, Samsung Studio, InShot vb. pek çok uygulama buldum. CapCut kadar işlevsel ancak yine kendisi kadar özellikleri Pro yapıp ücretlendirmeyen, kasmayan, ve iyi içerikler çıkarmamızı sağlayacak gelişmiş bir program önerebilir misiniz? Aynı zamanda bu programlar Galaxy A10s ve Galaxy A35 gibi cihazlarda çalışıyor mu bu da önemli. Son olarak Samsung Studio'ya geçmek zorunda kalırsam hangi cihazların ve sürümlerin Samsung Studio'yu desteklediğine dair bilgileriniz varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden 💖💅🏻

Resolved!
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Basic seçenekler sunuyor ama bence yerine göre kullanışlı olabilir. Yanıtlar için teşekkür ederim tekrardan 💗💖
0 Likes
Galaxy A
Ne zaman yasaklandı bunlar Play Store'da hala duruyorlar?
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Arkadaş Amerika'da Yaşıyor Herhalde Orda Yasaklandı Çünkü
Galaxy A
Hm evet olabilir öyle bişeyler duymuştum 👍🙏
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Hiç Amerika Diyede Belirtmemiş İlginç Türkiyedede Mi Yasaklandığını Sanıyor Acaba (:
Galaxy A
Bilmiyorum valla sorsak dicem ama yatmıştır da gelene kadar konu kapanır 😄
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Özelden Sorarım Ben Olmadı Bende Merak Ettim Çünkü 😄
Galaxy A
İyi sor bakalım 😂
0 Likes
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Sen Amerika'da Mısın ?
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Hayır ama gitmeyi planlıyorum diyelim, orada bu uygulamaların türkiyedeyken yüklenmiş olsa bile çalışmadığını duydum. Ayrıca Türkiye'de yasaklanmadığının farkındayım, sadece oraya gidince uygulama değiştirme ile uğraşmak yerine bir uygulamadan sorunsuzca devam etmek istiyorum that's all 💀👍🏻