cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

CapCut yasağından sonra muadil uygulama arayışı

(Topic created on: 01-20-2025 12:59 AM)
106 Views
Rubyy
Active Level 7
Options
Galaxy A
CapCut ve TikTok yasaklandığından beri CapCut'a muadil bir uygulama arıyorum. Premiere Rush, Samsung Studio, InShot vb. pek çok uygulama buldum. CapCut kadar işlevsel ancak yine kendisi kadar özellikleri Pro yapıp ücretlendirmeyen, kasmayan, ve iyi içerikler çıkarmamızı sağlayacak gelişmiş bir program önerebilir misiniz? Aynı zamanda bu programlar Galaxy A10s ve Galaxy A35 gibi cihazlarda çalışıyor mu bu da önemli. Son olarak Samsung Studio'ya geçmek zorunda kalırsam hangi cihazların ve sürümlerin Samsung Studio'yu desteklediğine dair bilgileriniz varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden 💖💅🏻

29 Comments
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Öyle Bir Planınız Yoksa Neden Dert Ediyorsunuzki O Zaman Gerçekten Gideceğiniz Zaman Olsa Tamam Derimde Yani Diğer Türlü Mantıksız (:
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Aslında sadece Amerikanın yasağından dolayı da değil, uygulama artık her özellik için Pro abonelik istiyor. Ondan da sıkıldım aslında, bu yüzden burada sormanın daha iyi olacağını düşündüm 💀💀
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Öyle Mantıklı Olur Alternatif Uygulamalara Bakmakta Fayda Var (:
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Evet, kesinlikle. InShot şimdilik güzel görünüyor. Ama CapCut'tan devam edemeyeceğim kesin. Video verilerini kaydedip aktarmak çok sorun oluyor açıkçası CapCut'ta.
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
İnshot Olabilir Tabii Şuan Ne Durumda Bilmiyorum Kullanalı Yıllar Oldu (:
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Kullananlar beğenmiş. Ben de henüz indiremedim ancak indirince göreceğiz bakalım. Umarım CapCut'tan daha iyidir 💀💀💀
0 Likes
Solution
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Ondan İyimidir Sanmam Ama Capcut Kadarda Seni Pro Almaya Zorlamaz Diye Düşünüyorum İşini Görür O Uygulama
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Evet umarım. Teşekkürler bu arada yanıtlar vs. için 💖💗
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Rica Ederim 😊
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Düzenleme:

CapCut ve TikTok Amerika'da Çin'e bağlı ByteDance şirketine ait oldukları ve hassas veriler barındırdıkları gerekçesiyle yasaklandı. Mobile Legends, Lemon8 gibi diğer uygulamalar da yasaktan etkilendi. Dolayısıyla ben de bu postu eğer bunlar Türkiye'de de aynı prosedüre tabii tutulursa diye düşünerek hazırladım ve sizlere sormak istedim. Yanıtlar için herkese teşekkürler! 💖💗💅🏻
0 Likes