Original topic:

Bul özelliği

(Topic created on: 04-23-2024 06:56 PM)
689 Views
KEMSA
Expert Level 3
Options
Galaxy A
Değerli arkadaşlar, 
Bu soracağım soru için üzgünüm😔 çünkü burası Samsung forumu ama ,bir iPhone 6s veya bir iPhone 7'de bul özelliğinde kişiler karşılıklı konumlarını görebilir mi o telefonlarda yazılım desteği kesildi ama üzerlerindeki yazılımla bunu destekliyor mu yani ben eşimi görmek istiyorum eşim de beni görmek istiyor. Sonuçta bizler 60 yaş üstüyüz onun için gerekli
Öncelikle iPhone'la ilgili soru sorduğum için özür diliyorum kusura bakmayın sayın moderatörler ve arkadaşlar.
19 Comments
Galaxy A
Evet görebilir isterse telefon ip4 olsun fârk etmez (8 yıllık Apple kullacisiyim halada 🙃)
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Evet görebilirler. 😊
Apple kullandığımda Kullanmıyordum ama Özelliğin Kapsamında Arttırır Ama 7 Yad 6s farketmeksiniz iyi çalışacaktır.
Galaxy A
+1
KEMSA
Expert Level 3
Galaxy A
Teşekkür ederim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim. 😊
Galaxy A
Gereksiz sorum benim de var Samsung dada var mı bu özellik iPhone oldugunu biliyordum ama
KEMSA
Expert Level 3
Galaxy A
Merhaba tabii ki samsung'da var bu özellik galiba store'da bulunuyor fine özelliği ama sadece Samsung telefonları görüyor hatta ben indirdim yükledim rehberimden iPhone telefonu bulunan eşimle bağlantı kurmak için rehberdeki tüm Samsung telefonları gösteriyor kimde ne var diye aynı iPhone gibi yani evdekilerden aynı kişilerde de Samsung telefon varsa mükemmel işe yarayacaktır.1713888714008.jpg
Galaxy A
Teşekkür ederim abi ben yoktur diye biliyordum ilgilenmedim o yüzden hiç 🙏
KEMSA
Expert Level 3
Galaxy A
Keşke Android iOS ayrımı yapılmadan tüm telefonlar birbirini görse var böyle uygulamalar ama yurt dışı kaynaklı paralı güvenilir de değil tabii ki