cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bugün izledim

(Topic created on: 12-19-2022 12:58 AM)
serhat01
Active Level 8
Options
Galaxy A
İphone 14 pro max sağlamlık testini izledim telefonu 2 metre yükseklikten bıraktı bisey olmadı bir kac kere ,bayan cüzdanı gibi icine vida çivi büssürü kilit anahtarı baya vardı telefonu icine katti salladı baya hic birsey olmadi derin dondurucu katti olmadı telefonu adam arka cebine katti masanin üstüne yarım oturdu olmadı, tam oturdu yine bisey olmadı ve kamera harika net canlı iphone önde Samsung sadece bana öyle gibi geldi fotografta iyi 100x zoom s22 ultra bu telefonun testini izlemedim öyle ise düşünürüm
9 Comments
M12_Note_4
Expert Level 5
Galaxy A
Videolara aldanma!Daha öncede çok video yapıldı ama cihaz olmadık bir yerden darbe alınca kırılıyor malesef!
serhat01
Active Level 8
Galaxy A
Öyle tars videolara inanma diyosun aldanma yani düşünüyorum hemen hemen aynı mı pek detaylı bakmadım iki cihaza s22 ultra ve iphone 14 pro max ama sanki iphone önde bana göre sence sana göre
0 Likes
M12_Note_4
Expert Level 5
Galaxy A
Sen ne kadar düzgün kullanırsan cihazın ömrü o kadar olur Note 4 aldım ve 10 yıldır kullanıyorum Sadece 400 TL'ye ekran paneli değişti ve 2 senede bir batarya değiştiriyorum güvenlik için.
0 Likes
Galaxy A
Aldanma yalan haber suya dayanikli bile yalan haber hic bi telefon suya dayaankli olmaz butun telefoncular bile diyo yok suya dayankli yok saglam hic inanmayin
serhat01
Active Level 8
Galaxy A
10 dk gibi bekletti 1- 1,5 metrede suda
0 Likes
Galaxy A
Serhat bey dedigimz gbi izledigin z videolari inanmayin onlar kandirmaca onlarn amaclari telefonlari bozulsunda yenisini alsinlar demek istedigim suki bunlar para avcilari oyzden inanmayın ister 5 dk bekletsn kac metre olursa olsun yine gecirir her telefonlar su gecirmeyen telefon yok yni benden tavsiyem boyle seylere asla inanmayin
serhat01
Active Level 8
Galaxy A
😊Teşekkür ederim
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Onu bende baktim demo ciyaz baska vidyoda sicak su da 10 dk sonra fis cekiyor
0 Likes
Galaxy A
Bu cihazlar kırılabilir ve bozulabilir yinede biz güvenliğimizi koruyucu var kaliteli kılıf ile korumaya alabiliriz cihazı
0 Likes