cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bu nedir ?

(Topic created on: 10-19-2020 01:18 PM)
454 Views
Mertt
Active Level 4
Options
Galaxy A

Selam arkadaşlar,ekte paylaştığım resimdede göreceğeniz gibi şarjim %5 ken şarja bağladım ve %0 a düştü uzun sürede öyle kaldı neden olabilir cihazim a30

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
merhaba cihazinizi ses kısma ve guc tuşuna 7 8 saniye basarak kapanmasını sağlayın telefon açıldığında tekrarlayan durum olursa hata raporu gönderin

View solution in context

Solution
bişeyimben
Active Level 4
Galaxy A
Bataryada bir sorun olabilir, bataryanın ömrü bitmeye yakın olabilir, telefonda virüs olması şarjı çabuk bitirir. En büyük ihtimalle bataryanın ömrü bitmek üzeredir. Çünkü bizim telefon çok uzun hatta yıllarca kullanıldı ve birgün telefonu şarjdan çıkardım ve teker teker batarya seviyesi düştü. Bunu üç noktadan çözüm kabul edersen sevinirim

View solution in context

6 Comments
kralmı
Beginner Level 2
Galaxy A
bataryan bozuk olabilir
Solution
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
merhaba cihazinizi ses kısma ve guc tuşuna 7 8 saniye basarak kapanmasını sağlayın telefon açıldığında tekrarlayan durum olursa hata raporu gönderin
Mertt
Active Level 4
Galaxy A
teşekkürler
Solution
bişeyimben
Active Level 4
Galaxy A
Bataryada bir sorun olabilir, bataryanın ömrü bitmeye yakın olabilir, telefonda virüs olması şarjı çabuk bitirir. En büyük ihtimalle bataryanın ömrü bitmek üzeredir. Çünkü bizim telefon çok uzun hatta yıllarca kullanıldı ve birgün telefonu şarjdan çıkardım ve teker teker batarya seviyesi düştü. Bunu üç noktadan çözüm kabul edersen sevinirim
Mertt
Active Level 4
Galaxy A
teşekkürler
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Cihaz yeniden başlatılırsa sorun duzelir arada banada oluyor.