cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bu modelleri alanlar kendine büyük bir iyilik yapmıs olurlar orta segment

(Topic created on: 09-02-2023 11:42 AM)
564 Views
İBRAHİM24TABa9
Expert Level 5
Options
Galaxy A

A54

A34
A24
A53
A73
A52
A52s
A72
A51
A71
A70
A50
A33
A32

14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A32'ye katılıyorum 33 ve 54 de fena değil daha iyi fiyatta olabilir.
Ama galaxy One UI çok uğraştıran bir sistem. Onu baştan aşağı değiştirmeliler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A 34 almışım iyiki aldım fazlasıyla memnunm üstelik 4 büyük guncelleme alacak
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😅😅hepsi şarjın çabuk bitmesi,ısınma,donma,takılma,kamera hataları,videoları izlerken takılma vb.için şikayet edilen modeller!Bir kez daha düşün istersen.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
120hz senin m12 de varmı?
Galaxy A
Bende 90 hz m12 yok galiba
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
90 hz yeterli çünkü ben telefonda oyun vb.oynamıyorum.Benim için önemli olan şarjlı kullanım süresi,ısınma vb.var mı yok mu?Çok şükür cihazımda hiçbir sorun yasamadım ve çok memnunum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çünkü giriş seviyesi o yüzden ısınmaz zamanı gelince dersin orta segment alaydım keşke diye sen sorun yoksa orta segmente bilmeden laf etme olur mu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aksine "iyiki giriş seviye almışım"diyorum ve hiç baska özelliğe ihtiyaç duymuyorum çünkü tekrar ediyorum,benim için uzun şarj süresi ve ısınmaması ve o konuda sizin cihazlara kıyaska çok iyi ve 1 yıldan fazladır sorun çıkartmadı ki benim zaten 10 yıldan fazladır kullanmakta oldugum ve her türlü özelliğe sahip Note 4 cihazım var ve şimdiki amiral modellerin çoğunda olmayan özellikler var ve o da sorunsuz çalışıyor.Özetle kaliteli işler için Note 4,şarj için M12'yi kullanıyorum ve bu çok yeterli benim için.Cihazlarımı kıyaslamak için değil,durumumdan memnun oldugumu belirtmek için yazıyorum anlarsın artık umarım.
SelimYwsin_31
Active Level 5
Galaxy A
Sizin jarz nasıl gidiyor😊