cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bu Son Samsung Telefonum Olacaktır

(Topic created on: 06-01-2024 12:41 AM)
440 Views
SpeciaL-A735G
Active Level 5
Options
Galaxy A

Almayoın Aldırmayın samsung pişmanlıktır.

Bu Yazılımı kim yapıyorsa yemin ediyorum 1 gram telefon yazılımından anlamıyor telefonun klavyesini güncel ufaltmışlar yazmakla uğraşıyorum 2 telefona güncelleme yapıyorsun güncellemeler nereden baksan 10 saat alıyor Ayrıca Google ve Samsung'un Güncellemeleri birbirleriyle çakışıyor Gmail herhangi bir uygulama bildirimleri gelmiyor Bravo Samsung Bravo yazılım ekibiniz Bravo a73 5G
13 Comments
Temurlenk
Active Level 1
Galaxy A
Bazen ben de apple'a dönmeyi düşünüyorum
Kamil
Active Level 7
Galaxy A
One uı 6.0 da olan aod parlaklık ayarı 6.1 de yok good lock ile yapılıyor ne kadar saçma özellik eklenmesi gerekiyor iken kaldırıyorlar.
SpeciaL-A735G
Active Level 5
Galaxy A
Aynen kardeşim diyorum ya işte telefonu mahvetmişler resmen
SpeciaL-A735G
Active Level 5
Galaxy A
Klavyede bir şey yazmak istiyorum Öyle böyle ufakmışlar ki klavyeyi mubarek minicik yapmışlar
SpeciaL-A735G
Active Level 5
Galaxy A
Ayrıca telefonu sıfırlama yapıyorsun sıfır yeni bir güncel mail ile fabrika ayarına döndürüyorum Samsung uygulamaları ile Google'ın uygulamaları birbirleriyle çakışıyor
G36KRALBASKAN
Active Level 8
Galaxy A
Başka klave uygulama kullan daha iyi
SpeciaL-A735G
Active Level 5
Galaxy A
Kral Başkan Normalde şöyle söyleyeyim klavye İyiydi güzeldi gerçekten ben seviyordum Samsung'un klavyesini ama bugün ben telefonu sıfırladım mecburiyetten Telefonu temizlemek için güzel bir yeni maille kurmak için yani öyle bir güncelleme yapmışlar ki telefonun klavyesi minicik olmuş tuşlara basarken bile hani tuşları göremiyorum artı onu da geçtim klavyenin harflerin yerlerini bile değiştirmişler
SpeciaL-A735G
Active Level 5
Galaxy A
Neyseki kral imdadıma Googlenin G Board klavyasi ulasdi **bleep** ne varsa yine googlede var
SpeciaL-A735G
Active Level 5
Galaxy A
Samsung sağ olsun telefonları iyileştireceğine daha da beter yapmaya çalışıyor