- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar. A25 5G cihazım var. Bluetooth ile ilgili hiç bir problemim yoktu ama akşam müzik dinliyip yürüyüş yapın diyorum. BT 5.3 sürümlü kulaklığım var ve telefonu cebime koyar koymaz bağlantı kesiliyor. Elime alınca düzeliyor ama cebe atınca tekrar bozuluyor. Başka bir yerde deniyeyim dedim ve arada duvar olan bir yere geçtim uzaklaştım bağlantı sorunu yoktu gayet net geliyor. Ama telefonu cebe atınca hemen kesiliyor ses. Anlamadım bi türlü
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-28-2025 11:37 PM in
Galaxy AMerhaba tahakee,
Yaşamış olduğunuz sorunun çözümü için "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri de silinecektir.) Aynı durumun devam etmesi halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-28-2025 08:05 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-28-2025 11:37 PM in
Galaxy AMerhaba tahakee,
Yaşamış olduğunuz sorunun çözümü için "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri de silinecektir.) Aynı durumun devam etmesi halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD