cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bluetooth sorunu

(Topic created on: a month ago)
118 Views
SuArslan
Active Level 2
Options
Galaxy A

Herkese merhaba 

Bluetooth ile bağlantı yaptığım kulaklık, araç teybi vs kopukluluk yaşıyorum kesik kesik çalıyor donuyor gibi, ayarlardan Bluetooth ve wifi ayarları sıfırladan sıfırlama yaptım ama faydası olmadı bu konu hakkında yardımınızı acil bekliyorum. Şüphelendiğim şey Bluetooth entegresi arızalanmış olabilir mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Afthen
Active Level 7
Galaxy A
Members üzerinden bluetooth bağlantısı testi yaptınız mı? eğer kalın ve yalıtkan bir kılıf kullanıyorsanız sinyali zayıflatma ihtimali var. Geliştirici Seçenekleri'nden Bluetooth AVRCP Sürümü'nü yükseltmeyi ve düşürmeyi deneyin, sorun bunları değiştirerek düzelmezse Bluetooth Ses Codec'i Tetikleme Seçimi'ni Qualcomm® aptX™ audio veya SSC (Samsung Seamless Codec) yapmayı deneyin

View solution in context

12 Comments
Solution
Afthen
Active Level 7
Galaxy A
Members üzerinden bluetooth bağlantısı testi yaptınız mı? eğer kalın ve yalıtkan bir kılıf kullanıyorsanız sinyali zayıflatma ihtimali var. Geliştirici Seçenekleri'nden Bluetooth AVRCP Sürümü'nü yükseltmeyi ve düşürmeyi deneyin, sorun bunları değiştirerek düzelmezse Bluetooth Ses Codec'i Tetikleme Seçimi'ni Qualcomm® aptX™ audio veya SSC (Samsung Seamless Codec) yapmayı deneyin
SuArslan
Active Level 2
Galaxy A
Bluetooth ses codec'i tetikleme seçimini Qualcomm audio ve SSC yi nasıl yapmam gerekiyor bana tek tek anlatırmısın yardımcı olurmusun
0 Likes
Afthen
Active Level 7
Galaxy A
bağlantı kurduktan sonra ayarları tek tek deneyin, sıfırlama da yapmanıza rağmen bağlantı kopukluğu devam ediyorsa donanımsal bir sorun olabilir. kullandığınız cihaz modeli ve One UI sürümü nedir?
SuArslan
Active Level 2
Galaxy A
A73 one uı7
Afthen
Active Level 7
Galaxy A
sorun One UI 7'den önce var mıydı? eğer yok ise One UI 7 kaynaklı olabilir, gelecek güncellemeleri takip etmenizi öneririm ama entegre veya anten kaynaklı da olabilir
SuArslan
Active Level 2
Galaxy A
Dostum yardımın için çok teşekkür ederim sorun kılıf mış
Afthen
Active Level 7
Galaxy A
evet kılıf olabileceğini söylemiştim :), rica etsem çözüm olarak işaretleyebilir misin?
0 Likes
SuArslan
Active Level 2
Galaxy A
Eğer sakıncası yoksa numaranı ve ismini alabilirmiyim
Afthen
Active Level 7
Galaxy A
numara ve ismimi gizlilikten ötürü vermiyorum ama yardım lazım olursa direct message ile yazabilirsin veya doğrudan topluluğa attığında da görürüm zaten
0 Likes