cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bluetooth Sorunu

(Topic created on: 08-30-2020 02:24 PM)
443 Views
Deniz05
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung A51 telefonumda bluetooth ile ilgili sorun yaşıyorum. Bluetooth kulaklığıma bağlandığımda ses kesilkliği, ses takılması, ses hızlanması gibi sorunlar oluyor. Bu sadece benim telefonumda oluyor. Telefonumun bluetooth'unda bir sıkıntı var ve çözemiyorum.

5 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A

Ağ ayarlarını sıfırlayıp, tekrar deneyerek gözlemleyin.
Bunun için; Ayarlar 》Genel yönetim 》Sıfırla 》Ağ ayarlarını sıfırla yönelgelerini takip ederek yapabilirsiniz.

Samsung Members üzerinden bluetooth kontrolü yapın.
Kontrol için; Samsung Members 》Yardım alın 》Interaktif kontroller 》Bluetooth adımlarını takip ederek, kontrol yapabilirsiniz. Sonuç kötü çıkarsa, cihazı servise gösteriniz.

Son olarak Samsung Members üzerinden hata raporu gönderiniz. Smart Tutor uygulaması ile uzaktan erişim destek alabilirsiniz.

Deniz05
Active Level 1
Galaxy A
İlginiz için teşekkürler... Deneyeceğim..
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
cihaz veri aktarımında duraksama yaşıyor olabilir.kullandigin bluetooht kulaklık orjinalmi?başka markadalarda sorun oluşabilir.
Deniz05
Active Level 1
Galaxy A
evet kulaklık orjinaldir onda bir sıkıntı yok .. telefonun bluetoothunda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Yinede teşekkürler
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
ayarlar/uygulamalar/sistem uygulamalarından resimdeki uygulamaların verilerini silip.bluetooht kulaklık ile yeniden deneme yapınız