Original topic:

Bixby

(Topic created on: 10-30-2025 04:46 PM)
169 Views
darwinnz
Active Level 6
Options
Galaxy A

Sizce türkçe dil desteği gelir mi ben şuanki haliyle pek kullanıldığını düşünmüyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Hocam Sizi anladım.
Bence Bixby Tüm Uygulamaları Dondurun devre dişi brakın. Telefon daha güzel çalışsın.. ben oyle yaptım..

View solution in context

9 Comments
Galaxy A
Hocam Türkçe Gelmeyecek Gelsede Uygulama Beş Para Etmez. Gemini Hem Türkçe var Hem de 10000000 Daha İyi Her Konuda.
darwinnz
Active Level 6
Galaxy A
Onları hiç kullanmıyorum aslında ama samsungun uygulaması olunca kurcalarken merak ettim geminiyi nasıl kullanıyorsunuz ayarlar vs yaptınız mı
Solution
Galaxy A
Hocam Sizi anladım.
Bence Bixby Tüm Uygulamaları Dondurun devre dişi brakın. Telefon daha güzel çalışsın.. ben oyle yaptım..
darwinnz
Active Level 6
Galaxy A
Tamam bixby devre dışı bırakıyorum teşekkürler
Teknoyolcu123
Active Level 3
Galaxy A
Tamam.
0 Likes
serhatz04
Active Level 6
Galaxy A
Gemini varken kullanmaz kimse. Kullanmayın derim.
0 Likes
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy A
Kullanan çok az kişi var birazcık İngilizcesi olan kullanıyor. Bende kullanıyorum iyi aslında fakat türkçe dil olsa muazzam olucak işte.
0 Likes
Tuhaflık
Active Level 7
Galaxy A
Öncelikle sondan bir önceki gönderime bakmanı tavsiye ederim.Lansmandan sonra bu konuya açıklık getirilmişti ve her sene saçma sapan bu sefer Bixby Türkçe olacak yalanları atan arkadaşların foyaları ortaya çıktı hepsi samsungla beraber çalışıyor herhalde ki bu kadar emin bir şekilde detaylı detaylı bilgi veriyorlardı.
Gemini elbette güzel ama hala tamamen entegre değil bazıları daha iyi falan çalıştığını söylemiş olsa da bölünür pencere komutlarında, ayarlar ve kulaklıkda ses modunu değiştirme gibi konularda gemini Bixby'nin yanına bile yaklaşamaz.Bixby düzgün komut verdiğiniz sürece sizin için tam donanımlı bir sözlük, hızlı komut aracı ve bir arama asistanı bile olabiliyorken bunları Gemini'ın kısıtlı bir şekilde yapabildiğini tercih etmenin yaygın görüş olmasını anlamıyorum.Bixby'e biraz kafa yoran ve dile takılmayan kimsenin doğrudan Gemini'ı Bixby'e tercih edeceğini de düşünmüyorum.Daha iş odaklı olması Google tabanlı çalışması ve Türkçe olması açısından elbette Gemini Bixby'nin çok ilerisinde fakat kimsenin Google haritalardaki en yakın kuaförlerin listesini note'lara kaydetmesi gibi günlük pratikten ve alışkanlıktan uzak komutları gemini'dan istediğini düşünmüyorum.Gemini, ofis arkadaşıyken Bixby daha basit ve gündelik kullanıcı dostudur.Aynı zamanda internetiniz olmadığında (çevrımdışı paketi indirdiyseniz) sizi karşılayacak asistanın yine Bixby olacağı gerçeği de su götürmezdir
darwinnz
Active Level 6
Galaxy A
Teşekkür ederim bakıyorum