- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
İphoneda iphonun kendine ozel asistani siri neredeyse 10 senelik telefonlarda var belki daha eski. Ama bizim güzel samsungumuzun çoğu telefonunda yok. Tamam google asistan var ama ben samsung aldım. Samsung'un uygulamalarini rahatça kullanabilmek için aldim.İlla google asistan isteseydim google pixel , oppo vs. alırdim. Kafama göre.Ama senin rakibin eski telefonlarına bile bir kısıtlama koymazken( a modeli bu uygulamayi alamaz gibi) sen NEDEN BÖYLE yapıyorsun. Son olarak şunları söylemek istiyorum. Bunun altına kimse donanım yazilım vs. yazmasın. Google asistan çalışan telefonda bixby çalışamıyorsa sorun samsungdadir. SAMSUNG SEN BÖYLE DEVAM ET BAKALIM. ZAMAN NE GÖSTERECEK. HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ. DAHA SONRA AGLAMAYIN. 1000 TANE TELEFON CIKARIYORUZ. AMA IPHONE BIZDEN DAHA COK SATIYOR DIYE
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2021 09:10 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2021 09:21 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2021 09:27 PM in
Galaxy ADüşük ola bilir

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2021 09:33 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2021 09:35 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-03-2021 12:31 AM in
Galaxy AMerhaba Berkay27727q,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz.
Bixby, Samsung’un akıllı saatler dahil elektronik cihazlarında kullanımı yaygınlaşan en önemli yapay zeka yatırımları arasında bulunuyor. Bixby yeteneklerinden biri olan Bixby Assistant’ın Türkçe’nin de dahil olduğu yeni diller ile kullanılabilmesi için çalışmalar Kore’deki Genel Merkezimiz tarafından sürdürülüyor. Bixby Assistant’ın Türkçe kullanımı ile ilgili şu anda kesinleşmiş bir tarih, Samsung Electronics Türkiye’ye iletilmedi. Bixby Görüş, Bixby Hatırlatıcı gibi diğer Bixby hizmetleri ise Türkçe olarak kullanılabiliyor. Gelişmeleri web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD