cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby Türkçe Dil Desteği Nerede?

(Topic created on: 09-06-2024 10:41 PM)
510 Views
_ARDA_
Active Level 7
Options
Galaxy A

Samsung, biz Türk kullanıcılarını neden görmezden geliyorsunuz? Bixby’nin Türkçe dil desteği hâlâ yok! Bu kadar para verip aldığımız cihazlarda neden kendi dilimizi kullanamıyoruz? Artık yeter! Türkçe dil desteği istiyoruz ve hemen istiyoruz! Bizi daha ne kadar bekleteceksiniz? Sesimizi duyun ve gereğini yapın!

BU DURUMU UNUTTURMAYALIM 7 SENE OLDU
40 Comments
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy A
Siberizim pişmesi gerek demiş ama asistanda yapamadığım bir çok görevi bixby yapabiliyorum
Chatgpt entegrasyonu dil desteği gelecegi anlamına gelmez ama
Apple olduğu gibi Chatgpt alternatif olarak sunulur. Yani sen önce bixby ile muhattap olacaksın o sonucu Chatgpt ile öğrenecek ve sana sunacak bizim istediğimiz seninde dahil bixby direk türkçe gelsin
0 Likes
Galaxy A
Bixbynin gelişmesi gerek Siberizm isimli kullanıcıya katılıyorum fakat şu an için bile Asistan'a tek atar bence. Asistan'nın yapamadıklarını yapıyor. (Asistan'ı çok severim asistan'ı kötülemiyorum fakat Bixby daha iyi bence.)
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy A
Ben asistanı sevmiyorum her sorduğum soruya yada eyleme webden şunu buldum diyor şarjım kac diyorum surdan bak diyor webde bunu buldum diyer bixby daha hiç yaşamadım
0 Likes
Galaxy A
Bixby kesinlikle o samsung kalitesini dibine kadar yaşatıyor insana. Bi de türkçe gelse her şey tam olcak.
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy A
Sordugum soruyu memebers ekibinede ilettim size gelen gibi yanıt gelirse emin olacağım çünkü attığım her kayıtta
Efen önerinizi gereken birime ilettim teşekkür ederim diye cevap veriyor samimiyetsizler
0 Likes
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy A
Bir çok kişi asistanı bixby daha iyi olduğunu savunuyor ama kesinlikle değil cihaz içinde gömülü gelen bixby daha verimli istediğim işlemi kolaylıkla yapabilir ama ingilizce veya destekledigi dilde bütün uygulamalarda istediğin komutu yerine getiriyor siri yapamadığı şeyleri yapabiliyor ama kimse bu özelliği önemsemiyor çünkü
DİL DESTEĞİ KISITLI
0 Likes
Galaxy A
Kesinlikle Bixby daha iyi. İngilizce bildiğim için Türkçe destektir takmıyorum ben (cihazım Türkçe destekliyor fakat İngilizce kullanıyorum cihazımı.) fakat İngilizce bilmeyenler için büyük sıkıntı maalesef. Fakat bu ekim gibi kesin gelecektir diye umuyorum. Samsung members ekibinden bir kişide böyle demişti bana. 1725652095725.jpg
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy A
Benim ingilizcem malesef kisitli işlemler yaptırmamı sağlıyor uygulamadan çıkmak telefon yeniden baslatmak saat bir uygulamayı kapatırken diğerini açmak gibi (uygulamaya giremiyoruz çünkü uygulama isimleri türkçe) o yüzden türkçe gerke
Hem Türkiye pazarından hizmet verecekseniz türkçe dil destegi sunacaksınız şart bi
0 Likes