cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Birleştirilen albümleri ayırma

(Topic created on: 03-22-2025 10:04 PM)
116 Views
zeynepyagmye
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba samsung A24 kullanıcısıyım. Normal galerimdeki ekran görüntüleri albümünün hepsini(+4000 foto) güvenli klasörün galerisine aktardım. Güvenli klasörde de "ekran görüntüleri" adlı album olduğu için iki albümü birleştirmiş şuan bu iki albümü ayıramıyorum fotoğrafları tek tek mi seçmem gerekiyor bilen varsa yardım edebilir mi

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Yapay Zekaya Sormayı Deneyebilirsin (Gemini Chatgpt)

View solution in context

Solution
Galaxy A
Albüme girin, sağ üstteki üç noktaya tıklayın, ardından "Sırala"ya basıp "Değiştirme Tarihi (yeniden eskiye)" olarak seçin. En üstteki fotoğrafı basılı tutup aşağı doğru kaydırmaya başlayın. Seçtiğiniz bütün fotoğraflar sizin o klasöre yeni eklediğiniz fotoğraflardır. O fotoğrafları yeni bir klasöre taşıyabilirsiniz.

Bu işlem sadece 2-3 dakikanızı alacaktır. Aklıma gelen en pratik yol buydu. İşinize yararsa Çözümü Kabul Et diyebilir misiniz?😊

View solution in context

4 Comments
Solution
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Yapay Zekaya Sormayı Deneyebilirsin (Gemini Chatgpt)
zeynepyagmye
Beginner Level 4
Galaxy A
Sordum birkaç yöntem önerdi deneyeceğim teşekkürler
0 Likes
Solution
Galaxy A
Albüme girin, sağ üstteki üç noktaya tıklayın, ardından "Sırala"ya basıp "Değiştirme Tarihi (yeniden eskiye)" olarak seçin. En üstteki fotoğrafı basılı tutup aşağı doğru kaydırmaya başlayın. Seçtiğiniz bütün fotoğraflar sizin o klasöre yeni eklediğiniz fotoğraflardır. O fotoğrafları yeni bir klasöre taşıyabilirsiniz.

Bu işlem sadece 2-3 dakikanızı alacaktır. Aklıma gelen en pratik yol buydu. İşinize yararsa Çözümü Kabul Et diyebilir misiniz?😊
Galaxy A
Şöyle bir ekleme yapayım. Fotoğrafları 500'er 500'er taşıyın. Tek seferde fotoğraf taşıma sınırı en fazla 500'dür.