Original topic:

Bir sorum vardı

(Topic created on: 08-18-2025 12:16 AM)
107 Views
Diana_linx
Active Level 4
Options
Galaxy A

Köyde yaşadığım için ev telefonu var o da 2007 model ve internetle de bağlı ev telefonu eski olduğu için yani hatlarda eski intetneti bozma gibi bir ihtimali var mı? Çünkü ev telefonu bağlı olduğunda dsl ve internet gidiyor (ev telefonu bayadır bağlı değildi babam yenisini aldı ama onuda büyük ihtimal iade edicek bayadır da bağlı olmadığı için internetin dsl sinyali gitmemişti ama bugün saat 20 gibi dsl bağlantısı gidince ev telefonun internetle olan bağlı kabloyu çıkardım öyle olunca sorun gidiyor) bunu meraktan sordum çünkü ev telefonu baya eski .d

3 Comments
Galaxy A
Telefona ve modeme bağlı olan kablonun splitter ı bozuk veya yok sanırım. Splitter kablodaki sinyali modeme ve telefona ayrı iletilmesini sağlıyor elektrikçiye veya telekomünikasyon firmanızın teknik servisine başvurabilirsiniz
0 Likes
Ramocann
Active Level 6
Galaxy A
Splitter'ı bozuktur hocam, splitter olmadan hem modeme hem sabit telefona bağlantı kurulamaz ki öyle bir yol varsa da ben bilmiyorum. Dsl kablosu splitterdan modeme ve sabit telefona bağlantı sağlıyordur çünkü ev telefonuna bağlı olanı çıkarınca sorun yok diyor..
0 Likes
Ramocann
Active Level 6
Galaxy A
Splitter değiştirmeniz sorunu çözebilir.. splitter değiştirdikten sonra sorunun devamı halinde servis sağlayıcı ile sorununuzu paylaşırsanız çözeceklerdir..
0 Likes